PC kendi kendini kapatıyor.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
980
Prime 95 ile Furmark testini aynı anda 30 dakika yaptım kapanmadı pcde sorun çıkmadı ancak kardeşim roblox oynarken ve ben hitman abs. deneyebildim oyun farketmeksizin kapanıyor sorun ne olabilir?

Q9400
ZOTAC GT 1030
4GB DDR2 RAM
500GB HDD

Güç kaynağı modeli nedir? Sıcaklıklar nasıl?

Güç kaynağı modeli nedir? Sıcaklıklar nasıl?
furmark testinde fan %55 döndü 80'i geçmedi işlemci çekirdek sıcaklıkları da 70-80 arası geziyor, güç kaynağı markası belirsiz bir 400w gün kaynağı ben de güç kaynağından şüphelendim ama ekran kartı ve işlemciden de aynı anda aşırı güç çekerken testlerde kapanmadı oyunda neden kapanıyor anlamadım?

furmark testinde fan %55 döndü 80'i geçmedi işlemci çekirdek sıcaklıkları da 70-80 arası geziyor, güç kaynağı markası belirsiz bir 400w gün kaynağı ben de güç kaynağından şüphelendim ama ekran kartı ve işlemciden de aynı anda aşırı güç çekerken testlerde kapanmadı oyunda neden kapanıyor anlamadım?
Sanırım güç kaynağında sorun ama emin değilim.

Prime 95 ile Furmark testini aynı anda 30 dakika yaptım kapanmadı pcde sorun çıkmadı ancak kardeşim roblox oynarken ve ben hitman abs. deneyebildim oyun farketmeksizin kapanıyor sorun ne olabilir?

Q9400
ZOTAC GT 1030
4GB DDR2 RAM
500GB HDD
işlemci nedir?

hdtune ile bad sector testi yaparken dondu pc hdd ile alakalı olabilir mi başlatıcam tekrar şu an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazdım ya q9400
Crystaldiskmark ve crystaldiskinfo ile sağlığı ve hızı kontrol et bakalım.

Ekler

• ssrsa.PNG
    ssrsa.PNG
    62.5 KB · Hit: 61
  • srsa.PNG
    srsa.PNG
    19.1 KB · Hit: 54
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,264