0xLa
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Bununla ilgili daha önce konu açmıştım fakat bir sonuca varamadım olayın kısa özeti şu pc de herhangi bir oyun oynarken pc bir anda kendini korumaya mı alıyor artık bilmiyorum direk kapatıyor kapatmadan kastımda şu kasanın kendisi ve içindeki parçalar çalışmaya devam ediyor fakat monitör mouse klavye kulaklık direk kapanıyor extra olarak kasanın üzerinde ki reset ve power switch çalışmıyor maalesef, Kapatmak için PSU'nun düğmesini aç kapa yapınca düzeliyor. Aşağıya pc özelliklerimi bıraktım artık o kadar çok sinir stres sahibi oldum ki bu olay yüzünden oyun oynayamıyorum sizden ricam lütfen bi çözüm önerisi sunmanız.
Dipnot: Baştan söyleyim bu tür cevap verecek olanlar bunları bilerek okusun konuyu ; Sıcaklıktan dolayı kapanmıyor / Tüm parçalara stress test yapıldı hata alınmadı ve kapanmadı / PSU kötü diyebilirsiniz fakat önceki psu'm corsair 550W idi onda da aynı sorun vardı / Montaj sırasında herhangi bir parçaya zarar vermedim / Bu olaylar sadece oyun oynarken oluyor internette surf yaparken veya video izlerken vs olmuyor.
Sistem Özelliklerim :
İşlemci : AMD RYZEN 3 3200G
Anakart : GIGABYTE B550M S2H
RAM : G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz
SSD : ADATA SX8100NP XPG 512 GB M.2
PSU : Sharkoon SHP V2 650W 80+
Kasa : MSI MAG FORGE 100R
Dipnot: Baştan söyleyim bu tür cevap verecek olanlar bunları bilerek okusun konuyu ; Sıcaklıktan dolayı kapanmıyor / Tüm parçalara stress test yapıldı hata alınmadı ve kapanmadı / PSU kötü diyebilirsiniz fakat önceki psu'm corsair 550W idi onda da aynı sorun vardı / Montaj sırasında herhangi bir parçaya zarar vermedim / Bu olaylar sadece oyun oynarken oluyor internette surf yaparken veya video izlerken vs olmuyor.
Sistem Özelliklerim :
İşlemci : AMD RYZEN 3 3200G
Anakart : GIGABYTE B550M S2H
RAM : G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz
SSD : ADATA SX8100NP XPG 512 GB M.2
PSU : Sharkoon SHP V2 650W 80+
Kasa : MSI MAG FORGE 100R