açsanda anlamasın yüksek ihtimalHocam aslında temizledikten sonra böyle oldu ama içini açarsam garanti gider diye bakamıyorum
açsanda anlamasın yüksek ihtimalHocam aslında temizledikten sonra böyle oldu ama içini açarsam garanti gider diye bakamıyorum
Hocam şuan ac Odyssey girdim yine arttı psu fan sesi kapattım yavaş yavaş normale dönüyoraçsanda anlamasın yüksek ihtimal
anlamadım nasıl normale dönüyoHocam şuan ac Odyssey girdim yine arttı psu fan sesi kapattım yavaş yavaş normale dönüyor
Fan sesi artıyor ya hani oyuna girince oyundan çıktıktan sonra normal ses düzeyine geri geliyoranlamadım nasıl normale dönüyo
PSU fanı arızalı aynısını yaşadım değiştirdim çözdümArkadaşlar selam aleyküm pc de oyun oynarken psu sesi artıp kendini kapatıyor acaba sebebi nedir?
Sen mi değiştirdinPSU fanı arızalı aynısını yaşadım değiştirdim çözdüm
Fan sesi artıyor ya hani oyuna girince oyundan çıktıktan sonra normal ses düzeyine geri geliyor
her türü garantiyePSU fanı arızalı aynısını yaşadım değiştirdim çözdüm
Evet 2 dk lik işSen mi değiştirdin
Tamam gönderirim ama şimdilik inşallah idare eder hocamher türü garantiye
Yükteyken mi kapanıyor? Yoksa boştayken mi? Sistem bileşenleri nedir? PSU modeli kötü değil. Daha bugün incelemesini yaptım. Yüksek ihitimalle farklı bir sorun var.Arkadaşlar selam aleyküm pc de oyun oynarken psu sesi artıp kendini kapatıyor acaba sebebi nedir?
Ses var az amaYükteyken mi kapanıyor? Yoksa boştayken mi? Sistem bileşenleri nedir? PSU modeli kötü değil. Daha bugün incelemesini yaptım. Yüksek ihitimalle farklı bir sorun var.
Şuan psu açık yerde ses az ama şimdi kapatınca sesi düzeldiYükteyken mi kapanıyor? Yoksa boştayken mi? Sistem bileşenleri nedir? PSU modeli kötü değil. Daha bugün incelemesini yaptım. Yüksek ihitimalle farklı bir sorun var.
Nasıl bir ses? Sistem bileşenlerini yazar mısın;?Ses var az ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan psu açık yerde ses az ama şimdi kapatınca sesi düzeldi