Büyük ihtimal kasa ışıklı olduğu için oyun pc si gibi duracak ama çoğu oyunu oynayamayacaksın . suan 2500 tl ye bir pc toplayamassın günümüz dolar kuru ile çok zor ama bu parayı bu pc ye bağlayacağına cebinde tut üstüne bir okadar daha ekle dolar insaflı bir seviyeye düştüğü zaman sağlam bi kasa alırsın bu pc alıp kenarda tutacağına alma daha iyi paranı sağlam pc ye bağlarsın .
Aslında pazarlık payı var da şuan zaten almak istemiyorum piyasanin durumu vahim. alacağım zaman yani 1 2 ay sonra eğer 3-3.5kya güzel bir sistem toplayamazsam bunu alıp upgrade düşünüyorum. ( 2200e alırım pazarlıkla)
alma. işlemci ve ram sıkıntı. ekran kartı idare eder ama parana yazık. şu an almanı önermiyorum. ya doların düşmesini bekle ya da para biriktirip harbi bi sistem al. kolay gelsin.
Büyük ihtimal kasa ışıklı olduğu için oyun PC si gibi duracak ama çoğu oyunu oynayamayacaksın . suan 2500 TL ye bir PC toplayamassın günümüz dolar kuru ile çok zor ama bu parayı bu PC ye bağlayacağına cebinde tut üstüne bir okadar daha ekle dolar insaflı bir seviyeye düştüğü zaman sağlam bi kasa alırsın bu PC alıp kenarda tutacağına alma daha iyi paranı sağlam PC ye bağlarsın .
alma. işlemci ve RAM sıkıntı. ekran kartı idare eder ama parana yazık. şu an almanı önermiyorum. ya doların düşmesini bekle ya da para biriktirip harbi bi sistem al. kolay gelsin.