İnternet hiç stabil değil ne yapabilirim?

Reaksiyon skoru
29
Selamlar, Türk Telekom ADSL kullanıyorum 16mbps bir paketim ve 12mbps'lik bir altyapım var. Bugüne kadar max. 9,6mbps gördüm ve bu değer sürekli değişiyor mesela 3 gündür 7mbps'nin üstüne çıkamadım ve bazı testlerde 4'e kadar düşüyor ve çok büyük bir ping sorunum var hiç stabil değil Valorantta 28-29ms alırken birden 50, 260, 700 bazen 1.100 ve hiçbir şekilde çözemedim. Bilgisayara kabloyla bağlıyım, modem daha 1 haftalık elektrikçi ev içi hatta sıkıntı yok diyor müşteri hizmetleri yarını yokmuş gibi altyapılarını savunuyor arıza kaydı açıp hiçbir sonuç da alamıyorum. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz neler?

Ekler

• dslhatdegeri.png
    dslhatdegeri.png
    20.3 KB · Hit: 49
Hat zayıflamanız çok. Kaynağı bu olabilir.
Elektrikçi de sakatmış. Hat değerleriniz berbat. Hattınız hiç iyi durumda değil. En kısa zamanda uçsuz bir CAT6 Kablo temin edip ankastre ve modem arasındaki kabloyu yeniletin.

Hat zayıflamanız çok. Kaynağı bu olabilir.
Elektrikçi de sakatmış. Hat değerleriniz berbat. Hattınız hiç iyi durumda değil. En kısa zamanda uçsuz bir CAT6 Kablo temin edip ankastre ve modem arasındaki kabloyu yeniletin.
ben de aynı sorunu yaşıyorum benim evim müstakil kablo direk direğe gidiyor müşteri hizmetleri hiçbir şey yapmıyor bu konuda acaba modem ve ethernet kablomu değiştirmemin faydası olur mu ?

Geçici bir şekilde kablo taktık ve hiçbir değişim olmadı hat zayıflaması 16.3 civarındaydı. Sorun kablo da değilse napıcam?
Kablo direkt olarak ankastreden eve mi geliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,769
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri