bu degerler normalmi

dost ayran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,807
merhaba arkadaşlar bugun city car driving oynarken nerdeyse oyundan zevk alamadim su degerlere bakabilirmisiniz hic anlamamda
ekran kartım:gtx 1050ti (stock)
işlemcim:i7 6700k
sogutucum cpu:akasa venom atto
Ekran Alıntısı.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o yukardaki ekran kartının yanında 0 rpm yaziyo o yazilimsal bi sorun belirtmek istedim takılmayin o 0rpm ye

Ekran kartına çok yük binmemiş.Ayarları yükseğe çekersen ekran kartına binen yük artar.Ekran kartı sıcaklığı da gayet normal.İşlemci 1 tık fazla gibi geldi.

merhaba arkadaşlar bugun city car driving oynarken nerdeyse oyundan zevk alamadim su degerlere bakabilirmisiniz hic anlamamda
ekran kartım:gtx 1050ti (stock)
işlemcim:i7 6700k
sogutucum CPU:akasa venom atto Alıntıyı görüntüle

o yukardaki ekran kartının yanında 0 rpm yaziyo o yazilimsal bi sorun belirtmek istedim takılmayin o 0rpm ye
Garip geldi oyun sistem gereksinimleri çok düşük senin Çok rahat oynaman gerek . Başka bir fps ölçer ile denedin mi bir de başka bir programla bak istersen

Ekran kartına çok yük binmemiş.Ayarları yükseğe çekersen ekran kartına binen yük artar.Ekran kartı sıcaklığı da gayet normal.İşlemci 1 tık fazla gibi geldi.
kasamda cok isiniyo ya of

Garip geldi oyun sistem gereksinimleri çok düşük senin Çok rahat oynaman gerek . Başka bir fps ölçer ile denedin mi bir de başka bir programla bak istersen
denedim hepsi ayni hocam kasamda isiniyo

Ekran kartında bir sorun yok. İşlemciye yük bindiğinde fanı hızlanıyor mu bir bakar mısınız

O kadar çok ısınmaması lazım işlemciniz.
İşlemcinizin soğutma dorunu olsa gerek, kasadaki tozların alın ve işlemciye yeni bir macun sürün. Bunları yapana kadar undervolt da yapabilirsin.

İşlemcinizin soğutma dorunu olsa gerek, kasadaki tozların alın ve işlemciye yeni bir macun sürün. Bunları yapana kadar undervolt da yapabilirsin.
daha kasa 5 aylık hocam nabtiniz

daha kasa 5 aylık hocam nabtiniz
İşlemcin 4 yıllık? Ayrıca sıcaklık değerleri yine de normal değil, acaba aldığınız fandan dolayısıyla mı? Yoksa overclock mu yaptınız?

ben fan aldıgımda icinden termal macun cikmisti onu surmustu babam 3ay önce fanim akasa venom atto

ama dha yeni aldik
Yetmeyecek kadar az sürmüş olabilirsiniz. Çok fazla sürmenin de yararı yok. Ne kadar sürdünüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,094
Üyeler
191,277
Son üye
alibarut
Geri