3800 Mhz'e CL 16 ram O.C Yaptım. HyperX

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. hep birlikte yardım ettiniz. Diğer arkadaşlarında yardımı oldu.

eğer doğru yaptı isem böyle bir ekran çıktı burda nereye bakacağımı anlamadım
Ha evet doğru test

Şu resimde yuvarlak içine aldığım yere bakın. HWinfo'nun en en altında burası. Buranın 0 olması lazım 1 bile olursa stabil değil demek

Ekler

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    16.3 KB · Hit: 76
Ha evet doğru test

Şu resimde yuvarlak içine aldığım yere bakın. HWinfo'nun en en altında burası. Buranın 0 olması lazım 1 bile olursa stabil değil demek
Bendeki program da böyle bir yer yok nereye tıklamam gerek tam da olarak. Anlamadım kusura bakmayınn :(

Bendeki program da böyle bir yer yok nereye tıklamam gerek tam da olarak. Anlamadım kusura bakmayınn :(
1.PNG

HWinfo'yu açın burada şu yuvarlak içine aldıklarıma basın. Sonra bi tablo gibi bir şey çıkacak önünüze. O tablonun en altında olması lazım o hata sayıları

30 Dk yapın hata çıkmazsa iyi.
hee altta sayaç varmış şimdi gördüm. Tamamdır şu anda 2 dk oldu. 30 dk da hata çıkmazsa problem yok demek tir o zaman. Birde memtest yada windows bellek tanılama ile test edeyim mi

hee altta sayaç varmış şimdi gördüm. Tamamdır şu anda 2 dk oldu. 30 dk da hata çıkmazsa problem yok demek tir o zaman. Birde memtest yada windows bellek tanılama ile test edeyim mi
Aynen Large FFTs'de hata çıkmazsa Memtest yaparsın. Memtest'de de hata çıkmazsa böyle kullanırsın.

30 dakika Large FFts yapsan yeter
bunun hatasını nasıl anlayacağım. nasıl bir uyarı çıkıyor hata olduğunda. İlk defa kullanmaktayım prime 95 i
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeterli midir üstadım . Sorun yok gibi @RevDeisDou @cfranko

1.png
4.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,730
Üyeler
194,589