Uygunsuz davranış
öff baydın, uza***** ***** konuşma. Yalan yanlış bilgi versiyorsun kafandan değil başka bir yerinden uydurmuşsun.
öff baydın, uza***** ***** konuşma. Yalan yanlış bilgi versiyorsun kafandan değil başka bir yerinden uydurmuşsun.
Uzamışı var burda gel bi ağzına alöff baydın, uza
Aileler belli bir yaşa kadar çocuklarının internet kullanımını takip etmeli, tabii bilinçli mantıklı ailelerUzamışı var burda gel bi ağzına al
Ailene söyle de sana interneti yasaklasınlar o zaman.Aileler belli bir yaşa kadar çocuklarının internet kullanımını takip etmeli, tabii bilinçli mantıklı aileler
Bence böyle olman senin suçun değil ya sana kızmıyorum, bu sizinkilerin suçu. Madem bakamıcan, yetiştiremicen, e o zaman fırlatıp atmıcan. Yapması kolay geliyo, yetiştirip büyütmesi zor geliyo böylelerine. Selamlarımı iletirsin bebisimAilene söyle de sana interneti yasaklasınlar o zaman.
Güzel fiyatmış hem de RGB buna çöksün.Aynı RAM'leri 13600KF ile kullanıyorum kanka stoğu bitmeden fiyatı artmadan yapıştır geç ciddiyim. Son 1 stokmuş. Gümrük vergisi taşıma ücreti cart curt toplam 2800 TL civarı tutuyor.
Aynı RAM'leri 13600KF ile kullanıyorum kanka stoğu bitmeden fiyatı artmadan yapıştır geç ciddiyim. Son 1 stokmuş. Gümrük vergisi taşıma ücreti cart curt toplam 2800 TL civarı tutuyor.
Sepete ekleyip satın al dedim 2750 TL'ye yükseldi fiyatı ama yine de güzel fiyat bence. Teşekkür ederim önerin için. 3500 TL'ye 4133 MHz ram alacaktım cl19 ama 750 TL daha ucuz bu 3600 MHz'de benim için yeterli. 750 TL farka 533 MHz değmez bence.Aynı RAM'leri 13600KF ile kullanıyorum kanka stoğu bitmeden fiyatı artmadan yapıştır geç ciddiyim. Son 1 stokmuş. Gümrük vergisi taşıma ücreti cart curt toplam 2800 TL civarı tutuyor.
Gule gule kullanin efendim yardimci olabildiysem ne mutlu bana ^^Sepete ekleyip satın al dedim 2750 TL'ye yükseldi fiyatı ama yine de güzel fiyat bence. Teşekkür ederim önerin için. 3500 TL'ye 4133 MHz ram alacaktım cl19 ama 750 TL daha ucuz bu 3600 MHz'de benim için yeterli. 750 TL farka 533 MHz değmez bence.