Pollux APU PRO Öneri

Evet güzel sistemdir ama RAM’i 2x8 yapıp, SSD’yi de dışarıdan almanızı öneririm.

bi dakika. rami çıkartıp başka bi siteden bir ram alsam 3200Mhz CL16? fiyatı güzeldide 290TLydi galiba öyle yapsam dahamı karlı olurum?

Herkes demek 8gb ram ekle.
Ama kimse dememek bütçe var mı?

https://www.n11.com/urun/patriot-pv...edium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21 şundan alsam 2 tane 1 tanede patriot burst SSD alsam dahamı karlı olurum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sen demek doğru 😁

sanırım patriot burst 240GB SSD alınca ve yanına Patriot viper steel SSD alınca hem 3200TL oluyor hemde 16GB ramlı oluyor. benim dediğim gibi yapmak dahamı mantıklıdır?

bir soru soracağımda. SSD çıkartıp ve ordaki rami çıkartıp kendi alacağım Patriot Viper Steel series ramlerden 2 tane alsam 3000Mhz CL16 fiyat 3200TL oluyor dahamı karlı olmuş olurum?

https://www.n11.com/urun/patriot-pv...edium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21 şundan alsam 2 tane 1 tanede patriot burst SSD alsam dahamı karlı olurum?

sen demek doğru 😁

sanırım patriot burst 240GB SSD alınca ve yanına Patriot viper steel SSD alınca hem 3200TL oluyor hemde 16GB ramlı oluyor. benim dediğim gibi yapmak dahamı mantıklıdır?

bir soru soracağımda. SSD çıkartıp ve ordaki rami çıkartıp kendi alacağım Patriot Viper Steel series ramlerden 2 tane alsam 3000Mhz CL16 fiyat 3200TL oluyor dahamı karlı olmuş olurum?
Galiba gamegaraj da ramleri iptal edemiyorsun.
Sistemdeki ramler gayet kaliteli kalsın bence

Galiba gamegaraj da ramleri iptal edemiyorsun.
Sistemdeki ramler gayet kaliteli kalsın bence
edebiliyorum. rami 1 ken 0 yaptığımda iptal oluyor. neyse ben genede sadece 100TL ekleyip daha kaliteli bir SSD ve 16GB ramim olmuş olacak. karlımı çıkıyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,031
Üyeler
197,807
Son üye
Canbyr
Geri