Yardım İşlemci alırken nelere dikkat edilmedi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,032
Ryzen 3 3100 almayı düşünüyorum eğer sıfır fiyatı düşerse alıcam yoksa 2. el olarak 800 tl ye almayı düşünüyorum yanına t6 ultra ve mx 4 2019 edition almayı düşünüyorum ama stok fan yeterli diyorlar hala emin değilim kasam mesh değil her neyse 2. el alırken nelere dikkat etmem gerekir şu testleri yapmalı dediğiniz programları yazabilirmisiniz birde normal değerleride atarsanız sevinirim karşılaştırma yapıcağım

i3 10100f önermeyin biliyorum güzel işlemci fakat anakart değiştiremem

İlerde yükseltmeyeceksen 10100F var.Hemde sıfır.
Ayrıca stok halde 3100den daha güçlü.

O zaman Prime 95 testini yapabilirsiniz.

Stok fan yeterli 3100 için. Kendim kullanıyorum 70 i çok zor geçiyor. Ha oc yapacaksan ayrı o zaman al.
o zaman gerek yok t6 ya mx 4 2019 alırım onuda yedek olarak saklarım termal macun bitince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok fan yeterli 3100 için. Kendim kullanıyorum 70 i çok zor geçiyor. Ha oc yapacaksan ayrı o zaman al.
Neyse alırken neler yapmam gerekiyor bide link falan atabilirmisiniz 800 e satıcak bi enayi varmıdır

"Enayi" kelimesini kullanmazsanız sevinirim. Hoş olmuyor. Sahibinden veya Letgo tarzı yerlerden bakabilirsiniz.
içimden birden geldi kusura bakmayın

"Enayi" kelimesini kullanmazsanız sevinirim. Hoş olmuyor. Sahibinden veya Letgo tarzı yerlerden bakabilirsiniz.
Letgoda bulamuyorun neredeyse çıkmıyor kocaeli gölcükte oturuyorum bakabilirmisiniz bi ilan varsa

up up

içimden birden geldi kusura bakmayın

Letgoda bulamuyorun neredeyse çıkmıyor kocaeli gölcükte oturuyorum bakabilirmisiniz bi ilan varsa
Bulabilirim ama önce il belirtebilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri