Hangi iss ye geçmeliyim

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471
Arkadaşlar tt nin 24 şük vdsl paketine 180 tl vermekten sıkıldım ve 3 kişi girince kitleniyor zaten bende altyapı sorguladım ama mahalle ok sokak ok ama gerisi yok siyede otuyorum sanırım ondan hiçbir sitede altyapıma bakamıyorum bende turkcell in telefon ile olan sorgulamasını yaptım sitenin altında turkcell in 100mbps a kadar destekleyen altyapı varmış bende superonline paketlerine baktım ama babama söyleyince olmaz dedi onun dediğine göre o çok fazla turkcelle sorun yaşamış geçmişte ve dediğine göre tavşana havucu gösterip kafese alıyorlarmış :D bende milleni coma baktım baya beğendim 100 lük paketi almaya karar verdim ama iyi ni yapmışım bir kaç gün sonra başvuracağız başka bir iss yemi başvurmalıyım ?

Altyapınız kaç Mbps destekliyor? Bu tarifeyi alıp 1 ping alanları gördüm.
100 destekliyor dediler ama ben tc almayı düşünürkende bunu önerdiler ayrıca 1080p yayın açmayı düşünüyorum ve bu pakette 5 upload var :/

100 destekliyor dediler ama ben tc almayı düşünürkende bunu önerdiler ayrıca 1080p yayın açmayı düşünüyorum ve bu pakette 5 upload var :/
Hocam Türkiye'de upload'ı yüksek tarife bulmak oldukça zor. Netspeed veya millenicom bakabilirsiniz. Onlar da 8 upload verebiliyorlardı sanırsam.

Şu upload meselesini superonline müşteri hizmetleri ile bir görüşün derim. Belki onlar da yardımcı olabilirler.

Hocam Türkiye'de upload'ı yüksek tarife bulmak oldukça zor. Netspeed veya millenicom bakabilirsiniz. Onlar da 8 upload verebiliyorlardı sanırsam.

Şu upload meselesini superonline müşteri hizmetleri ile bir görüşün derim. Belki onlar da yardımcı olabilirler.
Tamam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,706
Üyeler
189,136
Son üye
dotking
Geri