Mönitöre Masaüstü görüntüsü geç geliyor

Windows 10 Aşığıyım

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
22,493
Dün ve bugün bilgisayarı açtığımda hoşgeldiniz ekranı vs. göründü fakat masaüstü çok geç gelmeye başladı (5-10 dakika) sebebi ne olabilir ?

Monitör: Dell s2124hgf

Not: Bilgisayarı tamamen kapattıktan sonra prizden bilgisayara elektrik gitmeye devam ediyor bende prizi anahtarından kapatıyorum bu yaptığım sorun çıkarmış olabilir mi ?

Not2: Bilgisayar perşembe günü 2 aylık olacak

Yani bilgisayarı açtığım zaman hoşgeldiniz ekranı görünüyor fakat masaüstü ekranı 5 veya 10 dakikada geliyor neyden kaynaklı olabilir ?
bilgisayarı doldurmuş veya hdd ömrünü bitirmiş ssd almayı dene veya c klasörünü temizle

bilgisayarı doldurmuş veya hdd ömrünü bitirmiş ssd almayı dene veya c klasörünü temizle
Klasörleri konuyu açmadan önce dediğin gibi temizlemiştim eğer düzelmezse masaüstü dağınık olduğu için klasörlere toplayacağım masaüstündeki simgeleri. Yardımın için sağol

Klasörleri konuyu açmadan önce dediğin gibi temizlemiştim eğer düzelmezse masaüstü dağınık olduğu için klasörlere toplayacağım masaüstündeki simgeleri. Yardımın için sağol
Birde bilgisayar daah 2 aylık bile olmadı hdd veya ssd ömrünü bu kadar kısa sürede mi bitiriyor ?

Birde bilgisayar daah 2 aylık bile olmadı hdd veya ssd ömrünü bu kadar kısa sürede mi bitiriyor ?
hayır 11 senelik harddiskim var yeni almış pc arkadaşımın harddiskinden daha hızlı ben daha önce giriyorum ondan her oyunda :D bu arada kabloyla alakalı bende dp kablosuna geçtim bilgisayar açılıyor masaüstüne kadar sonra ekran geliyor benimde kablo ile alakalı hdmı kullandıgımda ortadan kalkıyor direk gözüküyor her yer ama dp devam kee :D

Ekler

• Ekran Görüntüsü (232).png
    Ekran Görüntüsü (232).png
    2.4 MB · Hit: 53
Hayır sende bir sorun var.

hayır 11 senelik harddiskim var yeni almış pc arkadaşımın harddiskinden daha hızlı ben daha önce giriyorum ondan her oyunda :D bu arada kabloyla alakalı bende dp kablosuna geçtim bilgisayar açılıyor masaüstüne kadar sonra ekran geliyor benimde kablo ile alakalı hdmı kullandıgımda ortadan kalkıyor direk gözüküyor her yer ama dp devam kee :D
bende dp'ye geçmek istiyorum fakat babam almıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok doldurduysan ondandır sürücüleride güncelle
Tamamdır sağ ol

bende dp'ye geçmek istiyorum fakat babam almıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır sağ ol
monitörünüz 60 hz dp geçmeniz bişiye fayda etmeyecektir almana gerek yok takma kafana devam keeeee :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,881
Üyeler
192,822
Son üye
Cynthia
Geri