Mönitöre Masaüstü görüntüsü geç geliyor

monitörünüz 60 hz dp geçmeniz bişiye fayda etmeyecektir almana gerek yok takma kafana devam keeeee :D
Nası e bize 144 hz die sattılar https://www.displayhz.com/ bu sitede de 143 hz olarak gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

monitörünüz 60 hz dp geçmeniz bişiye fayda etmeyecektir almana gerek yok takma kafana devam keeeee :D
bize vatanda 144 hz diyerek sattılar bir tane sitede de 144 hz olarak gösteriyor

hmm tamamdır şimdi baktım google yazınca monitörünüzü alışverişe basınca başka model göstermiş bana 120 hz alıyorsunuzdur demi şu an hdmı ile öle
Eved hdmi 120 hz veriyor dp 144 veriyor

Eved hdmi 120 hz veriyor dp 144 veriyor
eyer harçlık felan alıyorsnız gizlice dp almanızı tavsiye ederim yani olmadı elinizde biraz yetersiz butçe var ise elinizdeki hdmı kablosunu letgoda dp kablosunu alabilcek kadar bir fiyat koyup satıp alabilirsiniz güzel takktik bence

eyer harçlık felan alıyorsnız gizlice dp almanızı tavsiye ederim yani olmadı elinizde biraz yetersiz butçe var ise elinizdeki hdmı kablosunu letgoda dp kablosunu alabilcek kadar bir fiyat koyup satıp alabilirsiniz güzel takktik bence
Dp kablosuna yetecek kadar param var olmazsa söylerim aldırırım kendi paramla :D

ssd kaç gb windows c ye mi kurulu görev yöneticisinden uygulamaları otomatik başlamasına devre dışı bıraktın mı

ssd kaç gb windows c ye mi kurulu görev yöneticisinden uygulamaları otomatik başlamasına devre dışı bıraktın mı
ssd 480 gb; evet C'ye kurulu; o büyük ihtimalle açık ama tam bilmiyorum

Geri