şöyle söyleyeyim sistemi yeni topladım ama ekran kartı biraz eski ve 2. el olarak aldım ve aldığım günden beri böyle başlarda wattman hatası alıyordum driver silip tekrar yükleyince standart ve fabrika sürümüne çevirdim o hata vermiyor onun yerine oyuna girdikten bir süre sonra ekran kartı %100 performansta çalışıyor ve fan sesi deli gibi geliyor sonra görüntü gidiyor ama oyundan ses geliyor sistemimin özellikleri anakart gigabyte b450m h - işlemci ryzen 5 3500 - asus rog strix rx570 4gb ekran kartı - 8gb 3200 mhz ram -120 gb ssd- 300 gb hdd sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama ekran kartı diye düşünüyorum çünkü önceki sistemi sırf bu hatayı bulmak için değiştirdim o sistem ddr3 tü ama ekran kartını yeni sisteme takınca fark ettim eski sistemden aldığım tek o vardı çünkü apex oynarken - destiny 2- path of exile- gibi oyunlarda oluyor ama warframe de hiç olmuyor eski pc de oluyordu onda wattman hatası oluyordu bu sefer hata yok ama görüntü gidiyor bir türlü çözüm bulamadım şimdi amd software ayarlarını orjinal fabrika ayarında oynamakta istemiyorum yine bir şey olur diye ne zaman görüntü kapanacağını anlasam zaten kasadan inanılmaz bir fan sesi geliyor ısınma sorunu da yok genelde sıcaklık 40 60 derecelerde oyun oynarken bile aynı biri yardımcı olabilir mi