EFFCALLVERS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 316
çok sağ olasın hocam diyordum biz kasıyoruz bng yiyor
14 hesap kasıyorum 12 sinden full kasa alıcam 2 sinden koleksiyon ve kasa açıp deniycemvalla hocam ban yeme korkusu olmasa 10-20 hesaptan yapıp parayı ezecemde sonra ana hesaptanda olmayak
13 hesaba ayrı ayrı mı para yatırdın ben işte ilk hesaptan kasıp sonra ötekinden aktarmayı düşünüyorum olursa14 hesap kasıyorum 12 sinden full kasa alıcam 2 sinden koleksiyon ve kasa açıp deniycem
ilkini kasıp kasalara atıp 2.hesapta kasıyorum yetişmeyecekti bir tane daha aldım para verip 2 li sisteme geçtim şimdi katlanarak gidiyor13 hesaba ayrı ayrı mı para yatırdın ben işte ilk hesaptan kasıp sonra ötekinden aktarmayı düşünüyorum olursa
hadi bakalım hocam hayırlı inşallah sıkıntı olmadan alırızilkini kasıp kasalara atıp 2.hesapta kasıyorum yetişmeyecekti bir tane daha aldım para verip 2 li sisteme geçtim şimdi katlanarak gidiyor
inşallah ben kasaları nisanda satıp philips 144 hz düşünüyorumhadi bakalım hocam hayırlı inşallah sıkıntı olmadan alırız
kalkıyor ama o hesapta kasa sataıyoruz şu an denedim olmuyor pazar banı sıkıntısı varHocam peki mantıken 130 liraya bileti alınca hesapta 5 dolar sınırı kalkması gerekmiyoru mu ? yani kalkıyor mu ?
sanmıyorumbeklesekte kalkmıyor mu
Atamassin 5 doları geçmesi lazımMerhabalar ben steam'de ana hesabımda bulunan parayı başka bir steam guard ı olmayan ve 5 dolar sınırı dolmammış hesaba atabilir miyim ayrıca o para attığım hesaptan kasa alıp onları diğer hesaba steam telefondan guard doğrulaması olmadan yollayabilir miyiz ?
Haram bu arada ama sen bilirsinilkini kasıp kasalara atıp 2.hesapta kasıyorum yetişmeyecekti bir tane daha aldım para verip 2 li sisteme geçtim şimdi katlanarak gidiyor