Neler Yeni

Steam Kasa Aktarma Yardım

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
çok sağ olasın hocam diyordum biz kasıyoruz bng yiyor

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
valla hocam ban yeme korkusu olmasa 10-20 hesaptan yapıp parayı ezecemde sonra ana hesaptanda olmayak
14 hesap kasıyorum 12 sinden full kasa alıcam 2 sinden koleksiyon ve kasa açıp deniycem

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
14 hesap kasıyorum 12 sinden full kasa alıcam 2 sinden koleksiyon ve kasa açıp deniycem
13 hesaba ayrı ayrı mı para yatırdın ben işte ilk hesaptan kasıp sonra ötekinden aktarmayı düşünüyorum olursa

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
13 hesaba ayrı ayrı mı para yatırdın ben işte ilk hesaptan kasıp sonra ötekinden aktarmayı düşünüyorum olursa
ilkini kasıp kasalara atıp 2.hesapta kasıyorum yetişmeyecekti bir tane daha aldım para verip 2 li sisteme geçtim şimdi katlanarak gidiyor

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
ilkini kasıp kasalara atıp 2.hesapta kasıyorum yetişmeyecekti bir tane daha aldım para verip 2 li sisteme geçtim şimdi katlanarak gidiyor
hadi bakalım hocam hayırlı inşallah sıkıntı olmadan alırız

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
inşallah ben kasaları nisanda satıp philips 144 hz düşünüyorum
Hocam peki mantıken 130 liraya bileti alınca hesapta 5 dolar sınırı kalkması gerekmiyoru mu ? yani kalkıyor mu ?

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
Hocam peki mantıken 130 liraya bileti alınca hesapta 5 dolar sınırı kalkması gerekmiyoru mu ? yani kalkıyor mu ?
kalkıyor ama o hesapta kasa sataıyoruz şu an denedim olmuyor pazar banı sıkıntısı var

Thor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Metin Arda Yaylı
Merhabalar ben steam'de ana hesabımda bulunan parayı başka bir steam guard ı olmayan ve 5 dolar sınırı dolmammış hesaba atabilir miyim ayrıca o para attığım hesaptan kasa alıp onları diğer hesaba steam telefondan guard doğrulaması olmadan yollayabilir miyiz ?
Atamassin 5 doları geçmesi lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haram bu arada ama sen bilirsin

Top Bottom