Gözlüğüm kırıldı napıcam

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Gözlerim 1.7'e 2.3 miyop az önce yanlışıkla gözlüğe tekme attım (nasıl oldu diye sorup mesaj kasmaya çalışmayın) gözlüğün çubuk kısmı çerçeveden kırıldı ne yapabilirim acaba biliyorum evde bir şey yapamam
Gözlük Tommy Hilfiger marka biraz hassas Atasun Optik'ten aldım.

KONU CİDDİDİR.

Hocam asla ki Atasun Optik üzerinden gözlük almayın. Kendisi gözlüklerin Vatan Bilgisayarıdır. Gülsu Optik şubeleri çok uyguna satıyor benim gözlerim 3.0 ve camların tanesine 70 TL istediler sadece.

Hocam asla ki Atasun Optik üzerinden gözlük almayın. Kendisi gözlüklerin Vatan Bilgisayarıdır. Gülsu Optik şubeleri çok uyguna satıyor benim gözlerim 3.0 ve camların tanesine 70 TL istediler sadece.
1 yıl önce aldım :(

Ne yapıcam sanıyorsun ?
Konu açmak için açmıyorum tecrübesi olan varsa çubuk kırılınca geri takmak için para alıyolarmı onu soruyorum.
O zaman onu sor dostum?

Gözlerim 1.7'e 2.3 miyop az önce yanlışıkla gözlüğe tekme attım (nasıl oldu diye sorup mesaj kasmaya çalışmayın) gözlüğün çubuk kısmı çerçeveden kırıldı ne yapabilirim acaba biliyorum evde bir şey yapamam
Gözlük Tommy Hilfiger marka biraz hassas Atasun Optik'ten aldım.

KONU CİDDİDİR.
Yani kırılan bir gözlüğe ne yapılabilir ? Servisine gidersin yeni dereceli cam takarlar yada gider tekrar muane olup yeni alırsın

Geri