Satılır mı arkadaşlar?

Satılır.

Ekler

• Screenshot_20210125-231500.png
    Screenshot_20210125-231500.png
    920.3 KB · Hit: 52
Fotoğrafı yüklemeyi unutmuşum pardon
Post automatically merged:

Attım fotoğrafını.
sen alıyomusun satıyomusun satıyosan bari hak yeme utan o sisteme ennnnnnnnnnnnnn fazla 1800 verilir 2 el olduğu için 1600 bile olur alıyosan sana kat kat iyisini toplarım bütçen nedir bu arada eğer yanlış anlamadıysan satıyosun hayır kimse bu özellikli bu fiyata satın almaz ve eba için uygun ama oyunlara yeterli değil????????????????????????????????

sen alıyomusun satıyomusun satıyosan bari hak yeme utan o sisteme ennnnnnnnnnnnnn fazla 1800 verilir 2 el olduğu için 1600 bile olur alıyosan sana kat kat iyisini toplarım bütçen nedir bu arada eğer yanlış anlamadıysan satıyosun hayır kimse bu özellikli bu fiyata satın almaz ve eba için uygun ama oyunlara yeterli değil????????????????????????????????
Csgoda düşük ayarlarda 150 200 fps alıyorum valorant 110 120. 2100 tl teklif geldi vermedim.

Csgoda düşük ayarlarda 150 200 fps alıyorum valorant 110 120. 2100 TL teklif geldi vermedim.
2.100 TL teklife verin. Eksi ve zayıf bir sistem. Elden çıkarmaya çalışın.
Post automatically merged:

Serbest piyasa diye bir şey var bilmem biliyor musun? İnsanların istediğin istediğini istediği fiyata alıcının kafasına silah dayamadan alıcının kendi isteği ve rızası ile satıcının belirlediği fiyata satmasını sağlar. Kimseyi zorlamıyor. Evet daha iyisi toplanabilir ama dediğim gibi serbest piyasa!

Geri