F/P kulaklık önerisi

metehan24

80+
Reaksiyon skoru
10
Mikrofonu sağlam olan 300-350 arası f/p kulaklık önerebilcek var mı

Corsair HS50 tavsiyemdir bu bütçede. Uzun süre kullanırsınız.

Gamepower Mei Rgb Donanım Arşivi önerisi şuan kullanıyorum 260 tl civarı gayet güzel

Steelseries'den kopamıyorum, bu bluetooth'lu olan başkalarıda var yani kalite açısından gayet mükemmel, fiyat biraz tuzlu gelebilir fakat benim açımdan estrtik falan olsun mükemmel yani.

Ekler

• Screenshot_20200323_120335_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200323_120335_com.android.chrome.webp
    78.5 KB · Hit: 127
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Kedy
Ya şu slikon kısmı sökülmüyor mu ne kadar süredir kullanıyosunuz? Razer var mesela 300-350 liraya en kalitelisi o galiba

Rampage luna iyidir fiyatına göre

Ya şu slikon kısmı sökülmüyor mu ne kadar süredir kullanıyosunuz? Razer var mesela 300-350 liraya en kalitelisi o galiba
Razer modeli iyi değil. Arctis 3 2019'u da tavsiye etmiyorum ben. Yazılım desteği kesildiği için. Bu bütçede en iyi seçenek Corsair olacaktır hocam. Ben kendime alacak olsam Corsair alırım.

Razer modeli iyi değil. Arctis 3 2019'u da tavsiye etmiyorum ben. Yazılım desteği kesildiği için. Bu bütçede en iyi seçenek Corsair olacaktır hocam. Ben kendime alacak olsam Corsair alırım.
Corsair ın ağır olduğunu söyleyenler var baş ağrısı yapıyormuş vs.

Bu markaya pek sıcak bakamıyorjm sanki uzun ömürlü olmayacak gibi
Marka fena değil aslında, satış sonrası desteği özellikle çok iyi ama 350TL bütçede asla alınmaz.

SteelSeries Arctis 3 kullanıyorum çok memnunum.. İlk çıktığı zaman almıştım.. O sürümde Steelseries Engine üzerinden sanal olarak 7.1 çıkış alabiliyorduk.. Şimdi 2019 Edition diye bir şey çıkmış.. Bütçeni biraz daha yükseltip böyle bir şey alman senin yararına.. Onun dışında kulaklık üzerinde mikrofon kapatma butonu, 3.5mm çıkışı bulunuyor.. Kulaklıktan yorulduğun zaman bu çıkıştan kulakiçi kulaklığa geçiş yapmamı sağlıyor..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,608
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri