cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,618
kusursuz bir güç kaynağı bulman imkiansız gibi bir şeyHocam bu video ve video sahibinin bir kişinin yorumuna verdiği cevap beni korkuttu
kusursuz bir güç kaynağı bulman imkiansız gibi bir şeyHocam bu video ve video sahibinin bir kişinin yorumuna verdiği cevap beni korkuttu
Coil whine her PSU'da olabilir.Hocam bu video ve video sahibinin bir kişinin yorumuna verdiği cevap beni korkuttu
Adam ekran kartım yandı demiş fakat asus kullanıcı hatası demiş fakat yinede değiştirmişler , ben oyuzden korktum 3070 yanarsa hayatım kayarkusursuz bir güç kaynağı bulman imkiansız gibi bir şey
bunu yazmışCoil whine her PSU'da olabilir.
Coil whine her PSU'da olabilir.
Aşırı voltaj.Hocam birde bu kadar koruma özelliği yeterlimi yani olması gereken başka bir şey var mı ?
- Aşırı gerilim koruması.
- Düşük gerilim koruması.
- Aşırı güç koruması.
- Aşırı sıcaklık koruması.
- Aşırı akım koruması.
- Kısa devre koruması.
Önemli bir şeymi ve Performance gd da da yok değil mi o ?Aşırı voltaj.
Yanlış görmüşüm, aşırı voltaj varmış saydıklarında zaten. Aşırı gerilim, aşırı voltaj.Önemli bir şeymi ve Performance gd da da yok değil mi o ?
Yani xpg yi alayım kesinlikleYanlış görmüşüm, aşırı voltaj varmış saydıklarında zaten. Aşırı gerilim, aşırı voltaj.
PF GD'de var.
Ne vermiş?Hocam bu video ve video sahibinin bir kişinin yorumuna verdiği cevap beni korkuttu
Evet, Core Reactor daha iyi PF GD'den.Yani xpg yi alayım kesinlikle
Saolum hocam kralsınız
Kandes22 nin pp sidi maga be
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
Adam ekran kartım yandı demiş fakat asus kullanıcı hatası demiş fakat yinede değiştirmişler , ben oyuzden korktum 3070 yanarsa hayatım kayar
Yani o psu yu alanın şansızlığı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu yazmış
Alıntıyı görüntüle
Hocam birde bu kadar koruma özelliği yeterlimi yani olması gereken başka bir şey var mı ?
- Aşırı gerilim koruması.
- Düşük gerilim koruması.
- Aşırı güç koruması.
- Aşırı sıcaklık koruması.
- Aşırı akım koruması.
- Kısa devre koruması.
(Alıntıyı görüntüle)Ne vermiş?
Sübliminal mesaj mı veriyorsun .d(Alıntıyı görüntüle)
Anladım hocamSübliminal mesaj mı veriyorsun .d
O kadar kullanan var. Sanmam.