Papara Kartım 2 Aydır gelmiyor (MUTLU SON)

Agt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021
Papara’nın müşteri hizmetlerni aradınız mı?Ben memlekette olduğum için adresime gelmemişti aradım.Sonrs geldi fakat kartı iptall edip yeni kart bastılar

Agt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021
Hocam müşteri hizmetlerini arayın yönlendiriler.

13 günde elime ulasmisti 2.5 ay nedir uaa

12.01.2021
Üzüldüm şimdi benim Aras kurye 3 veya 4 günde getirdi (zaten kartı 1 günde bastılar) bazıları özel olarak belirtiyormuş agt kurye olmasın diye.

Konu 16 gün önce açılmış hala gelmedi mi?
Hala gelmedi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son Durum:Şikayet vara yazdım....
Müşteri hizmetlerini aradım 4-5 kere
Paparaya yazdım geri dönüş sağladılar fakat sonuç yok

Hala gelmedi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son Durum:Şikayet vara yazdım....
Müşteri hizmetlerini aradım 4-5 kere
Paparaya yazdım geri dönüş sağladılar fakat sonuç yok
Çok garip 2 ay çok uzun bir süre.Benimkini 1 haftada getirmişlerdi

31 Ocak Cumartesi
Hala gelmedi...
74.gündeyim... Artık kartın geleceğinden ümidimi kestim

Benimde tam iki ay oldu. Mersin'in ücra bir köşesinde yaşadığım için 2-3 haftaya gelir diyordum ama 2 ay nedir abi. 1 aydan sonra artık beklememeye başladım. Geleceğini pek sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,326
Üyeler
185,254
Son üye
shady48
Geri