Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Kartı almaya yürüyerek gitsen daha hızlı gelirdi herhalde.
Cidden ya bu süreçte şubelerine gitmek istedim ama adamların doğru düzgün şubeleri bile yok...Kartı almaya yürüyerek gitsen daha hızlı gelirdi herhalde.
Sanal kart yapsana?Cidden ya bu süreçte şubelerine gitmek istedim ama adamların doğru düzgün şubeleri bile yok...
Kankacım şöyle şikayetvar a agt kuryeye yazıyosun bak 1 günde geldi benimki 3 hafta gecikti şikayet var a yazınca 1 günde geldiAgt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021
Hocam yazdım hatta bu ikinci defa kartı isteyişim hala getirmiyorlar getirdik yoktunuz diye mesaj geldiKankacım şöyle şikayetvar a agt kuryeye yazıyosun bak 1 günde geldi benimki 3 hafta gecikti şikayet var a yazınca 1 günde geldi
hayırlı olsunVE SONUNDA MUTLU SON...
Artık dayanamadım ve resmen tehdit ettim
Her getirmedikleri gün onlara mahkemeye vermekle tehdit ettim ve sürekli mesaj attım.
Ve bugün saat 3 gibi SONUNDA GETİRDİLER...
ÇOK MUTLUYUM 4 AY SONUNDA KARTIM GELDİ
Mesaj otomatik birleştirildi:
VE SONUNDA MUTLU SON...
Her getirmedikleri gün onlara mahkemeye vermekle tehdit ettim ve sürekli mesaj attım.
kartı verirken bişey istediler mi yoksa direk verip gittiler mi ?VE SONUNDA MUTLU SON...
Mesaj otomatik birleştirildi:
VE SONUNDA MUTLU SON...