Çözüldü✓ Tablet takılı kaldı!

DJ. Mic Check

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
18,330
Beyler tabletin ekranı böyle takılı kaldı güç butonuna basınca/basılı tutunca da bir şey olmuyor ne yapabilirim lütfen yardım edin.

9F6DF882-FE1D-4FB8-BB99-C7CB9FA20274.jpeg

Beyler tabletin ekranı böyle takılı kaldı güç butonuna basınca/basılı tutunca da bir şey olmuyor ne yapabilirim lütfen yardım edin.

Alıntıyı görüntüle
Hocam tuşlardan hard reset atmaya çalışın. Eğer olmazsa tuşlarda bir sıkıntı olabilir. Bataryayı çıkarabiliyorsanız çıkarmayı deneyin. Olmazsa teknik servise gönderin

• Beğen
Reaksiyonlar: _bg_
yaklaşık olarak 10 sn falan basılı tut olmazsa pc ye bağlayıp yazılım at eğer yazılım atmayı bilmiyorsanız şarzının bitmesini bekleyin

Home tuşu+kapatma tuşuna basılı tutun .
Tepki vermesi lazım eğer tuşlar sağlamsa.

Alıntıyı görüntüle
Şarjının bitmesini beklemek
Ben zamanında tab 3 donmuştu donduğunda şarjı bitene kadar cızırtı sesi geliyordu baya yüksek sesle taa ben anasınıfı karne hediyesi olarak yada 1.sınıf karnesinde alınmıştı :) samsungun eski tabletlerinde donma sorunu çok oluyor.

bunu buldum bunu dene
Aaa benim ilk tabletim bir daha tabletim olmadı 2013 te aldım hala çalışıyor köşesinde küçik bir çatlak var başka bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,758
Üyeler
187,390
Son üye
SamuraiChavo
Geri