Halk bank maaş kartı ile alış veriş yapma

SaHoCaM55

80+
Reaksiyon skoru
55
Ben stajerim ve maaşımı halk bankadan alıyorum kart ile atm den çekiyorum ama şuan covid-19 tanısı konulduğu için dışarı çıkamıyorum bu kart ile İnternetten alış veriş yapabilir miyim?
Nasıl yapabilirim?

Ben stajerim ve maaşımı halk bankadan alıyorum kart ile atm den çekiyorum ama şuan covid-19 tanısı konulduğu için dışarı çıkamıyorum bu kart ile İnternetten alış veriş yapabilir miyim?
Yapılır diye biliyorum :)

Ben de sürekli o bankayı kullanıyorum. Evet yapabilirsiniz.
Geçmiş olsun , bol sıvı tüketmeyi ihmal etmeyin 😊

Yapılır diye biliyorum :)
Nasıl yapıcağım hakkında yardımcı olur musunuz ben sadece ininal üzerinden alış veriş yaptım bu konuda pek bir bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saolun

Saolun

Nasıl yapabilirim?
Bende bursluluk alıyorum 330tl ayda 6.sınıf bursluluğunu kazanmıştım şimdi 8.sınıfım bende acaba bu bursluluk kartı ile alışveriş yapabilirmiyim ?

Nasıl yapabilirim?
Yapabilirsiniz.
Kart bilgilerini girip yapacaksın. Farklı bir şey yok.

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

Alışveriş yapabiliyorsun diye biliyorum

Nasıl yapıcağım hakkında yardımcı olur musunuz ben sadece ininal üzerinden alış veriş yaptım bu konuda pek bir bilgim yok

Saolun

Saolun
Hocam valla bankadan karttan fazla anlamam :)

Üstünde sizin adınınız , kart no , cvv ve valid no yazıyor onları girerek alışveriş yapabilirsin.

Bende bursluluk alıyorum 330tl ayda 6.sınıf bursluluğunu kazanmıştım şimdi 8.sınıfım bende acaba bu bursluluk kartı ile alışveriş yapabilirmiyim ?
Bursluluk ile yapamazsın , onlar kapalı olarak geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,485
Üyeler
183,127
Son üye
aflatun
Geri