Geçmiş olsunBen stajerim ve maaşımı halk bankadan alıyorum kart ile atm den çekiyorum ama şuan covid-19 tanısı konulduğu için dışarı çıkamıyorum bu kart ile İnternetten alış veriş yapabilir miyim?
Nasıl yapabilirim?
Yapılır diye biliyorumBen stajerim ve maaşımı halk bankadan alıyorum kart ile atm den çekiyorum ama şuan covid-19 tanısı konulduğu için dışarı çıkamıyorum bu kart ile İnternetten alış veriş yapabilir miyim?
Nasıl yapıcağım hakkında yardımcı olur musunuz ben sadece ininal üzerinden alış veriş yaptım bu konuda pek bir bilgim yokYapılır diye biliyorum
SaolunBen de sürekli o bankayı kullanıyorum. Evet yapabilirsiniz.
Geçmiş olsun , bol sıvı tüketmeyi ihmal etmeyin
SaolunBen de sürekli o bankayı kullanıyorum. Evet yapabilirsiniz.
Geçmiş olsun , bol sıvı tüketmeyi ihmal etmeyin
Bende bursluluk alıyorum 330tl ayda 6.sınıf bursluluğunu kazanmıştım şimdi 8.sınıfım bende acaba bu bursluluk kartı ile alışveriş yapabilirmiyim ?Ben stajerim ve maaşımı halk bankadan alıyorum kart ile atm den çekiyorum ama şuan covid-19 tanısı konulduğu için dışarı çıkamıyorum bu kart ile İnternetten alış veriş yapabilir miyim?
Nasıl yapabilirim?
Yapabilirsiniz.Ben stajerim ve maaşımı halk bankadan alıyorum kart ile atm den çekiyorum ama şuan covid-19 tanısı konulduğu için dışarı çıkamıyorum bu kart ile İnternetten alış veriş yapabilir miyim?
Nasıl yapabilirim?
Hocam valla bankadan karttan fazla anlamamNasıl yapıcağım hakkında yardımcı olur musunuz ben sadece ininal üzerinden alış veriş yaptım bu konuda pek bir bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolun
Bursluluk ile yapamazsın , onlar kapalı olarak geliyor.Bende bursluluk alıyorum 330tl ayda 6.sınıf bursluluğunu kazanmıştım şimdi 8.sınıfım bende acaba bu bursluluk kartı ile alışveriş yapabilirmiyim ?