Ethereum 2 Günde 1600TL Değer Kaybetti!

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
25 Ocak 2021 Tarihinde ETH/TRY 10.840TL'ye kadar çıkmışken 2 günde yaklaşık 1600TL düştü.

Kullanıcılar, ETH-BTC Gibi Kripto Paralara Yatırım Yapmaya Başladı.
Ayrıca Son Zamanlarda Ethereum Fiyatlarının Artmasıyla Evinde Mining Yapan Kullanıcı Sayısı Da Dünya Genelinde Hayli Çoğaldı.

Saniyeler içerisinde 50-60TL'ye Eşdeğer İniş-Çıkışlar yaşanıyor ve bu da parasını ETH'a yatıran kullanıcıları tedirgin ediyor.

Sizce durum ne olacak?

vallahi hiçbir şey belli olmaz nerede olduğunun farkındasındır

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
25 Ocak 2021 Tarihinde ETH/TRY 10.840TL'ye kadar çıkmışken 2 günde yaklaşık 1600TL düştü.

Kullanıcılar, ETH-BTC Gibi Kripto Paralara Yatırım Yapmaya Başladı.
Ayrıca Son Zamanlarda Ethereum Fiyatlarının Artmasıyla Evinde Mining Yapan Kullanıcı Sayısı Da Dünya Genelinde Hayli Çoğaldı.

Saniyeler içerisinde 50-60TL'ye Eşdeğer İniş-Çıkışlar yaşanıyor ve bu da parasını ETH'a yatıran kullanıcıları tedirgin ediyor.

Sizce durum ne olacak?
Şimdi miningçi varsa beni linçleyecektir ama ben çakılmasını istiyorum :)

Dün altın aldım bugün altın 5 tl düştü
15 lira zarardayım ühü

Güzel...

Kripto para birimi bunlar. Ani iniş çıkışı normal değil mi? Birde balina diye tabir edilen insanlar var bu işin içinde.

abi yüksek ihtimal bende linç yiyicem ama umarım şu herkesin mininge başlama olayı biter

EKRAN KARTI ALAMIYORUZ AGA

@Sunay sen ilgileniyordun galiba.
@baltazar sende ilgileniyordun galiba.
Cahil yorumu der geçerim.
Zaten böyle olması gerekiyor. Borsada sonuçta. Altın değil bu. Dedikodular dahi fiyatını etkiliyor. Son günlerde orta balinalar elindekileri sattı. Hâlâ çıkacak deniliyor.

Geri