Hangi Monitörü Önerirsiniz?

ahlatliinsan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Bütçe
4000
Herkese iyi akşamlar. Arkadaş monitör almak isteyince bana sordu, bende size danışmak istedim. Kesinlikle Vatan Bilgisayar istiyor ve bütçesi ise 4000TL. Ben şu 4 monitör arasında kaldım. Sizce bunlardan herhangi biri iyi midir veya bu bütçeye önerebileceğiniz daha iyi monitörler var mı? Teşekkürler.

Bunu önerebilirim. Nano IPS ve 10 bit renk derinliğine sahip.

Bunu önerebilirim. Nano IPS ve 10 bit renk derinliğine sahip.
Teşekkürler.

Yaklaşık 1 saat önce msı mag322cqr modelini satın aldım ona bakabilirsin . ayrıca vatan yerine incehesap a bakabilirsin orda şuan 3189 tl

Yaklaşık 1 saat önce msı mag322cqr modelini satın aldım ona bakabilirsin . ayrıca vatan yerine incehesap a bakabilirsin orda şuan 3189 TL
Arkadaşım internet alışverişinden zamanında çekmiş, öyle diyor. Sordum ama kesinlikle olmaz dedim.

Erdem salihin onerdıgı monıtor guzel ama lınkledıklerınden en guzelı bence asus olan. panel tn ıse alınmaz ama. yanı o fıyata bı ıps veya va daha ıyı olur

Herkese iyi akşamlar. Arkadaş monitör almak isteyince bana sordu, bende size danışmak istedim. Kesinlikle Vatan Bilgisayar istiyor ve bütçesi ise 4000TL. Ben şu 4 monitör arasında kaldım. Sizce bunlardan herhangi biri iyi midir veya bu bütçeye önerebileceğiniz daha iyi monitörler var mı? Teşekkürler.

bunu öneririm
MSI Optix MAG322CQR WQHD 31.5'' 165Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Teşekkürler ama 32" için 1440p'de pikseller sayılıyor diyorlar. Sizce doğru mu?
Bilmiyorum benim hiç 1440p ve 32" monitörüm olmadı.
İsterseniz 27" olan modeli de alabilirsiniz çünkü zaten FPS ve Rekabetçi oyunlarda o daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,291
Üyeler
190,723
Son üye
segs35
Geri