4000tl sistem önerisi

forumda herkesin önerdiği bir ssd performansına baktığımızda yüksek ihtimalle vaad edilen okuma yazma hızlarını veriyor bu yüzden 240 gb ssdlerden enlerinden biri
Onu alsam nasıl olur hocam diğerini çıkarıp amacım bir an önce alabilmek çünkü 20-30 fps aldığı pubgye girip oynayamadığı için üzülüp çıkıyor ileride sistemi geliştiririz imkanlar el verdiği takdirde

Onu alsam nasıl olur hocam diğerini çıkarıp amacım bir an önce alabilmek çünkü 20-30 fps aldığı pubgye girip oynayamadığı için üzülüp çıkıyor ileride sistemi geliştiririz imkanlar el verdiği takdirde
önerim çıkarıp patriot burst almanız şu aralar pc almanızı tavsiye etmem çünkü stok yok 1-1.5 ay sonra stoklar gelicektir

önerim çıkarıp patriot burst almanız şu aralar pc almanızı tavsiye etmem çünkü stok yok 1-1.5 ay sonra stoklar gelicektir
Doğrudur hocam ama artık hem evde tutamıyoruz çocuğu hem çok istiyor oyun oynamayı hemde hastalığı biraz ciddi öldürücü seviyede bazen üzülüyorum bu oyunları tam oynayamadan gidecek diye ondan dolayı kendi telefonumu satıp borç edip almak istiyorum ileride nasip olursa yüksektiriz pcyi

Arkadaşlar kasayı küçük kardeşim için toplamak istiyorum kendisi biraz rahatsız onu evde tutabilmek için bilgisayar almayı düşünüyorum kasa için bütçem 4000 TL var mı bu konuda yardımcı olabilecek oyun oynamayı çok istiyor ama elimizdeki laptop pek izin vermiyor buna biraz uzun yazdım konuyu hakkınızı helal edin birazda içimi dökmek istedim iyi akşamlar iyi forumlar herkese
kardeşiniz Şubat ayını bekleyebilirse bütçeyi biraz esnetip güzel bir sistem alabilirsiniz. Daha uzun ömürlü performans olarak. Şimdilik bu paraya güzel bir şey bulmak çok zor 1650 olan sistemler alınmaz

Doğrudur hocam ama artık hem evde tutamıyoruz çocuğu hem çok istiyor oyun oynamayı hemde hastalığı biraz ciddi öldürücü seviyede bazen üzülüyorum bu oyunları tam oynayamadan gidecek diye ondan dolayı kendi telefonumu satıp borç edip almak istiyorum ileride nasip olursa yüksektiriz pcyi
bekle knk atıyorum

bekle knk atıyorum
Bekliyorum hocam çok sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşiniz Şubat ayını bekleyebilirse bütçeyi biraz esnetip güzel bir sistem alabilirsiniz. Daha uzun ömürlü performans olarak. Şimdilik bu paraya güzel bir şey bulmak çok zor 1650 olan sistemler alınmaz
Doğrudur hocam ben pek anlamadığım için herhalde fiyata Göre en iyisi bu diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir acaba?

Doğrudur hocam ben pek anlamadığım için herhalde fiyata Göre en iyisi bu diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir acaba?
Benimde bütçem sizinle aynı ben beklemeyi tercih ettim Şubat ayı içerisinde Gamegaraj’ın ekran kartı stokları yenilenecek diyorlar. Onu beklerseniz pollux 3t-10 adlı sistemi güzel özelleştirmeler ile alırsınız güzel olur ben öyle yapacağım

hocam düz 1650 den başka 4000 tl civarı sistem yok

Hocam 4k ya ekran kartlı sistem alınmaz çünkü ya gtx 1650 alırsınız ya da rx 570 onlarda güzel kartlar değil.
Onlar yerine 3.5k ya apu alın ileride ekran kartı takarsınız daha iyi olur.(Zaten şu an ekran kartı stokları sıkıntılı)

Anakart stokta yokmuş hocam napabiliriz acaba
hangi sisteme baktınız hocam

Hocam 4k ya ekran kartlı sistem alınmaz çünkü ya gtx 1650 alırsınız ya da rx 570 onlarda güzel kartlar değil.
Onlar yerine 3.5k ya apu alın ileride ekran kartı takarsınız daha iyi olur.(Zaten şu an ekran kartı stokları sıkıntılı)
okursanız biraz ekran kartı gerektiren bir sistem istediğini anlarsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,981
Üyeler
197,593
Son üye
Mehmetcn97202
Geri