BurakBrllr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,725
Bu modeli araştırınca sonuç net çıkmıyor hocam. Net model isimi yazar mısınız?anakartın özelliklerindne mi bakıcaz sata ya.Benimki casper nb 15.6
Bu modeli araştırınca sonuç net çıkmıyor hocam. Net model isimi yazar mısınız?anakartın özelliklerindne mi bakıcaz sata ya.Benimki casper nb 15.6
Laptopun altında falan yazmıyor mu?ztn şu an çıkmaz hepsi buradada 1 tane vardı oda stokta yok eski bulursma atarım
Hocam internette hiç bilgi bulamadım anakart ile ilgili. 10 sene önce birisi başka forumdan bilgi almak istemiş ona da cevap verilmemiş. Sata 2 olması muhtemel ama bana kalırsa SSD takılırsa şuan kullandığınız HDD den daha iyi duruma gelebilir.hocam bu linkteki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birebir özellikler aynı sadece benimkinin ekran kartı gt320m
anladım yani bu ssd 500mb okuyo ama benimki sata 2 old için 300 mü okuyacakHocam internette hiç bilgi bulamadım anakart ile ilgili. 10 sene önce birisi başka forumdan bilgi almak istemiş ona da cevap verilmemiş. Sata 2 olması muhtemel ama bana kalırsa SSD takılırsa şuan kullandığınız HDD den daha iyi duruma gelebilir.
yok hocam kaç yıllık pc ben aşırı memnunum.Herkes teknik servisten şikayetçiymiş casperın.Laptopa speccy indirin sata 3 destekleyip desteklemediğine bakın ama benimde orda sata3 destekliyor yazıyodu naparsan yap sata 2 de çalışıyordu ama işlemcin 4.nesilmiş senin benim 3.nesildi biraz da şans işi casper işte uzak durmak lazım)
laptop parcaları zore bulunur diyilmi yeni anakartt alsam.Baştan dizemem dimi pc yitabii ki hızlar çok farkediyor hdd den geçince sadece samsung evo aldığınız için tam hızda kullanamazsanız paranızı boşuna harcamayın dedim
Sata 2 değerlerine göre okuma ve yazma yapar. Eğer değiştirme düşünceniz varsa hiç uğraşmadan değiştirene kadar kullanın ama imkanım yok SSD ile biraz olsun hızlandırmak isterim derseniz işe yarayabilir. İleride yeni bir laptop veya masaüstü alırsanız onda kullanırsınız SSDyi.anladım yani bu ssd 500mb okuyo ama benimki sata 2 old için 300 mü okuyacak
ztn şuan 1650 superli pc mvar onu da hızlandırmam lazım.7200rpm lilerle arasında pek fark yok benimki 5400rpm snrmSata 2 değerlerine göre okuma ve yazma yapar. Eğer değiştirme düşünceniz varsa hiç uğraşmadan değiştirene kadar kullanın ama imkanım yok SSD ile biraz olsun hızlandırmak isterim derseniz işe yarayabilir. İleride yeni bir laptop veya masaüstü alırsanız onda kullanırsınız SSDyi.