IOS İphone 11 pil sağlığı 5 günde %1 düştü

Enis_53

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar. İphone 11 cihazımın pil yüzdesi 2 ayda %1 düşerek 99 a gelmişti. Bu olay yaşanalı 5 gün olmasına rağmen bugün pil yüzdem %98 oldu. Telefonu şarjda kullanmadım, 20 ile 80 arasında şarj ettim. Hiç yormadım. Arkadaşım şarjda kullanıp sürekli oyun oynamasına rağmen 7 ayda %97 ye indi. Acaba bir sorunmu var. Garantiye yollamam gerekirmi lütfen yardımcı olun.

Klasik Apple? Bence bir sorun çıkmaz. Eğer ilerleyen günlerde de daha çok düşerse garantiye gidebilir.

Sorun yok dewamke. Git gide pil sağlığı hızlı düşecektir. yani ilk aldığın gibi bekleme. Klasik apple her ürünlerinde aynı politika.

3 Yıldır Huahwei P Smart kullanıyorum %70 e düşmüştür sağlığı

Arkadaşlar klasik diyorsunuz ama 5 gün yani çok hızlı oldu. Milletinki 5 ayda %100 benimki 5 günde düştü.

Merhaba arkadaşlar. İphone 11 cihazımın pil yüzdesi 2 ayda %1 düşerek 99 a gelmişti. Bu olay yaşanalı 5 gün olmasına rağmen bugün pil yüzdem %98 oldu. Telefonu şarjda kullanmadım, 20 ile 80 arasında şarj ettim. Hiç yormadım. Arkadaşım şarjda kullanıp sürekli oyun oynamasına rağmen 7 ayda %97 ye indi. Acaba bir sorunmu var. Garantiye yollamam gerekirmi lütfen yardımcı olun.
bende hala %99 6 ayda %1 gitti iyi bence

Geri