Palit / Galax gibi markalarla alışveriş yapmalı mıyım?

Inno3D 1660 Super nasıldır yükte fanlar %100de mi dönüyor acaba
Selamlar
2 gündür elimde olan Inno3D 1650 super kartını %45 manuel fan ayarıyla kullanıyorum.
Cs,Valorant gibi oyunlarda maksimum 50 dereceyi gördüm.
Kasam imzamda.
Soğutması başarılı 2 günlük deneyimime göre .
1660 super için yorum yapamayacağım fakat soğutması başarılı görünüyor genel deneyimime göre.

Selamlar
2 gündür elimde olan Inno3D 1650 super kartını %45 manuel fan ayarıyla kullanıyorum.
Kasam imzamda.
1660 super için yorum yapamayacağım fakat soğutması başarılı görünüyor genel deneyimime göre.
Dark Pollux ile pek farkı olmaz diye düşünüyorum umarım yüksek sıcaklıklara çıkmaz Exodus RDR 2 gibi oyunları oynamayı düşünüyorum

İkisi de çok iyi ve kaliteli markalar, alabilirsiniz.

Her kart için geçerli mi bu oto da bırakmayı düşünüyorum palit alternatifi var
Youtube üzerinden veya google'den istediğin bütün bilgileri bulabilirsin. Hepsi hakkında bilgi sahibi değilim.

Youtube üzerinden veya google'den istediğin bütün bilgileri bulabilirsin. Hepsi hakkında bilgi sahibi değilim.
değerler nasıl bir bakar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar
Kasam imzamda.

İkisi de çok iyi ve kaliteli markalar, alabilirsiniz.

Alabilirsiniz güzel model.
Değerler nasıl bi bakar mısınız

@Mert Özkaya hocam nereye gittin :D baktın mı değerlere

Son düzenleme:
değerler nasıl bir bakar mısın

Değerler nasıl bi bakar mısınız

@Mert Özkaya hocam nereye gittin :D baktın mı değerlere

30DK yüzde yüz yükte 69 derece.
Gayet iyi.

3060 ti ekran kartı düşünüyorum . Palit , galax , zotac markaları msi asus markalarına kıyasla ürünlerini daha ucuza satıyor . Bu markalara yönelmelimiyim , yönelirsem beni üzer mi yoksa paraya kıyıp msi asusa mı yönelmeliyim . Bu markaları kullanan varsa tecrübeleri nelerdir
Galax gayet iyi palitte keza öyle. Piyasanın biraz altında satıyorlar diye biliyorum.

Geri