Flexery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
Kötü müdür kart 75 in üstüne çıkar mıOnu kişi ayarlıyor. 2 fanlı modelden bahsediyorsun sanırsam. O modellerde fan hızını arttırmak gerekebiliyor.
Kötü müdür kart 75 in üstüne çıkar mıOnu kişi ayarlıyor. 2 fanlı modelden bahsediyorsun sanırsam. O modellerde fan hızını arttırmak gerekebiliyor.
SelamlarInno3D 1660 Super nasıldır yükte fanlar %100de mi dönüyor acaba
Dark Pollux ile pek farkı olmaz diye düşünüyorum umarım yüksek sıcaklıklara çıkmaz Exodus RDR 2 gibi oyunları oynamayı düşünüyorumSelamlar
2 gündür elimde olan Inno3D 1650 super kartını %45 manuel fan ayarıyla kullanıyorum.
Cs,Valorant gibi oyunlarda maksimum 50 dereceyi gördüm.
Kasam imzamda.
Soğutması başarılı 2 günlük deneyimime göre .
1660 super için yorum yapamayacağım fakat soğutması başarılı görünüyor genel deneyimime göre.
Alabilirsiniz güzel model.Inno3D 1660 Super nasıldır gamegarajdan almayı düşünüyorum yükte fanlar %100 de mi dönüyor video gördüm
Furmark gibi testlerde iyi bir fan ayarı yapmazsanız büyük ihtimal çıkar.Kötü müdür kart 75 in üstüne çıkar mı
Her kart için geçerli mi bu oto da bırakmayı düşünüyorum palit alternatifi varFurmark gibi testlerde iyi bir fan ayarı yapmazsanız büyük ihtimal çıkar.
Youtube üzerinden veya google'den istediğin bütün bilgileri bulabilirsin. Hepsi hakkında bilgi sahibi değilim.Her kart için geçerli mi bu oto da bırakmayı düşünüyorum palit alternatifi var
değerler nasıl bir bakar mısınYoutube üzerinden veya google'den istediğin bütün bilgileri bulabilirsin. Hepsi hakkında bilgi sahibi değilim.
Selamlar
2 gündür elimde olan Inno3D 1650 super kartını %45 manuel fan ayarıyla kullanıyorum.
Cs,Valorant gibi oyunlarda maksimum 50 dereceyi gördüm.
Kasam imzamda.
Soğutması başarılı 2 günlük deneyimime göre .
1660 super için yorum yapamayacağım fakat soğutması başarılı görünüyor genel deneyimime göre.
İkisi de çok iyi ve kaliteli markalar, alabilirsiniz.
Değerler nasıl bi bakar mısınızAlabilirsiniz güzel model.
30DK yüzde yüz yükte 69 derece.değerler nasıl bir bakar mısın
![]()
Inno3D GTX 1660 SUPER Twin X2 Review - Power, Temperatures, Acoustics
N166S2-06D6-1712VA15L. The GTX 16 Series is treated to the SUPER amplification. Is the presence of the GTX 1660 SUPER necessary? We investigate via the Inno3D GTX 1660 SUPER Twin X2 graphics card.www.vortez.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Değerler nasıl bi bakar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Mert Özkaya hocam nereye gittinbaktın mı değerlere
![]()
Inno3D GTX 1660 SUPER Twin X2 Review - Power, Temperatures, Acoustics
N166S2-06D6-1712VA15L. The GTX 16 Series is treated to the SUPER amplification. Is the presence of the GTX 1660 SUPER necessary? We investigate via the Inno3D GTX 1660 SUPER Twin X2 graphics card.www.vortez.net
%69 fan nasıldır 2400RPM miş30DK yüzde yüz yükte 69 derece.
Gayet iyi.
O bahsettiğiniz değer sıcakık.%69 fan nasıldır 2400RPM miş
Galax gayet iyi palitte keza öyle. Piyasanın biraz altında satıyorlar diye biliyorum.3060 ti ekran kartı düşünüyorum . Palit , galax , zotac markaları msi asus markalarına kıyasla ürünlerini daha ucuza satıyor . Bu markalara yönelmelimiyim , yönelirsem beni üzer mi yoksa paraya kıyıp msi asusa mı yönelmeliyim . Bu markaları kullanan varsa tecrübeleri nelerdir