Hangi internete geçmeliyim?

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Arkadaşlar Türkcell Süperonline'a geçecektim ama altyapısı yokmuş Kablonet altyapısı var ama internet kesilip duruyor pek memnun değilim bana önerebileceğiniz internet sağlayıcısı var mı? Türknet'i de istemiyorum çünkü bizim alt komşuda var ping yüksek oluyor ve arada kopmalar oluyor. Bana böyle pingi 40 50 olabilecek 100 Mbps ve kopmaların nadir olabileceği bi internet sağlayıcısı önerebilir misiniz? Millenicom düşünüyorum alt yapı değerlerim şöyle:
81 mbps diyor ama bizim komşu 96 98 gibi alıyor(Türknette)
ve kablo ile kullanacağım

Ekler

• das.PNG
    das.PNG
    10.8 KB · Hit: 92
Alabilecegin paket 75 mbps olur max
O yuzden net speed

Alabilecegin paket 75 mbps olur max
O yuzden net speed
burda 81 mbps diyor alt komşuda da aynısını diyor hatta türknette 71 yazıyor ama 96 98 gibi bir değer alıyor o yüzden 100 mbps nin daha iyi olabileceğini düşünüyorum

Arkadaşlar Türkcell Süperonline'a geçecektim ama altyapısı yokmuş Kablonet altyapısı var ama internet kesilip duruyor pek memnun değilim bana önerebileceğiniz internet sağlayıcısı var mı? Türknet'i de istemiyorum çünkü bizim alt komşuda var ping yüksek oluyor ve arada kopmalar oluyor. Bana böyle pingi 40 50 olabilecek 100 Mbps ve kopmaların nadir olabileceği bi internet sağlayıcısı önerebilir misiniz? Millenicom düşünüyorum alt yapı değerlerim şöyle:
kablonet modem kaynaklı kesiliyor bende de oluyordu modem değişikliği istedim ubee verdiler şu an çok rahat hiç kesilmiyor

Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.

Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
benim tanıdığım millenicom kullanan yok mahallede falan taahütsüz ya 1 ay kullansam menun kalmassam değiştirebiliyorum değil mi 1 ay denemek istiyorum

benim tanıdığım millenicom kullanan yok mahallede falan taahütsüz ya 1 ay kullansam menun kalmassam değiştirebiliyorum değil mi 1 ay denemek istiyorum
genelde taahüt olmuyor. Ama Sen bunun en iyi cevabını müşteri hizmetlerinden alırsın.

Millenicom önerimdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet. Davet kodumu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanabilirisiniz.

burda 81 mbps diyor alt komşuda da aynısını diyor hatta türknette 71 yazıyor ama 96 98 gibi bir değer alıyor o yüzden 100 mbps nin daha iyi olabileceğini düşünüyorum
Garip ama riske atamazsin zaten kabul etmezler 100 mbps paket altyapin desteklemedigi halde 100 mbps paketi secersen internetinde dalgalanmalar olur kullanamazsin bu riski goze aliyorsan dene

Garip ama riske atamazsin zaten kabul etmezler 100 mbps paket altyapin desteklemedigi halde 100 mbps paketi secersen internetinde dalgalanmalar olur kullanamazsin bu riski goze aliyorsan dene
yani bilmiyorum 1 ay denemek istiyorum ama taahüt olmadığı için bi deneyeyim diyorum

Millenicom önerimdir.

Sormayı unuttum da millenicom un kendi verdiği modemi mi kullanıyorsunuz yoksa kendiniz modem mi aldınız? Millenicom un kendi verdiği modemi kullanıyorsanız memnun musunuz sıkıntısı var mı?

Millenicom önerimdir.

Merhaba,superonline kullanan kuzenim var çok düşük değerler alıyor verdiği fiyata göre sizin davet kodunuzu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanabileceğimizi gördüm 10 ay daha sözleşme var bitince geçmeyi düşünüyorum sizin kodunuzu müşteri hizmetlerine söylesek gelip bağlayabilirler mi bir ücret ödemeden

Aklın varsa türknet geçme.

Türktelekom kullanıyorum memnunum fakat çok tuzlu.

Comnet pingin en az olduklarından biridir.
Ya comnet ya millenicom geç.

Ayrıca hat değerlerini atabilirmisin?
Hattın 50MBPS güzel çalışacakken 100MBPS'de kayıplar olabilir.

Geri