Bilgisayarıma SSD taktırırsam Matlab Çalıştırır mı ?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba,Acer Aspire notebook var bende fakat 32 gb.120 gb civarı bir SSD almayı düşünüyorum MatLab ı çalıştırabilmek için fakat sadece SSD yeterli olurmu emin olamadım.
64 bit işletim sistemi var.Matlab gereksinimlerini bilgisayarımın özelliklerini resimlerle koydum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bilgisayardan anlamıyorum,SSD de pahalı,alıp da çalıştırmamasından korkuyorum.

Ekler

• 1.png
    1.png
    30.6 KB · Hit: 59
  • 2.png
    2.png
    52 KB · Hit: 45
Merhaba,Acer Aspire notebook var bende fakat 32 gb.120 gb civarı bir SSD almayı düşünüyorum MatLab ı çalıştırabilmek için fakat sadece SSD yeterli olurmu emin olamadım.
64 bit işletim sistemi var.Matlab gereksinimlerini bilgisayarımın özelliklerini resimlerle koydum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bilgisayardan anlamıyorum,SSD de pahalı,alıp da çalıştırmamasından korkuyorum.
Elinizdeki notebook büyük ihtimal SSD takılamaz.

Merhaba ssd takmanız sadece daha hızlı çalışmasına yardımcı olur fakat işlemci ve ram kaynaklı darboğazlar yaşayabilir matlab ile kodları çalıştırırken kasmalar yaşamanız muhtemeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,382
Üyeler
192,703
Son üye
kemaltarık
Geri