1660 süper ile mining

eminn_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
1 adet 1660 süper palit ekran kartım bulunuyor bunun ile kar edebilir miyim ? ve eğer edersem ekran kartına kötü yanları ne olur
ryzen 3 3100
palit 1660 süper 6 gb 192 bit
8+8 adata d30 3200 mhz ram
500 watt +80 powerboost psu
a320mh ana kart

24 saat çalıştırırsan elektrik masrafı dahil 15 TL kâr edersin bu da ayda 450 TL yapar yılda 5400 TL demek.

Ethereum ile 1.91 dolar günlük kazanç elde edebiliyorsun. 5 yıllık ekran kartı, full mining yapman sonucunda 3 sene kadar ömrü kalıyor diye biliyorum. Tabii bu sürede amorte ediyorsun ekran kartını.

Dostum 1 kart ile yapılan minig çok bişeye yaramaz. Bence hiç uğraşma ağrısız başını ağrıtma derim.

ekran kartını olumsuz olarak nasıl etkiler böyle yaparsam
Normal kullanımda atıyorum 5 6 senede bozulacaksa mining ile 2 3 yılda bozulur ama sen o sürede 5 6 tane 1660 super parası çıkarmış oluyorsun.

Bende deneyeyim dedim ama 10 saat ardına vazgeçtim denilebilir. Yaklaşık 8 saat bir mining yaptırdım bilgisayarıma, sistemim imzamda var. 0.001 ETH kazandırdı bana fakat, 0.01 olmadan çekemiyorsun bu demek ki 8 saat miningi 10 gün yaparsam çekebilirim. Bu da bana elektrik parası dahil olmadan 98TL kazandırır, 10 günde. Ekran kartımı yoracağıma değmeyeceğini düşünüyorum.

Normal kullanımda atıyorum 5 6 senede bozulacaksa mining ile 2 3 yılda bozulur ama sen o sürede 5 6 tane 1660 super parası çıkarmış oluyorsun.
bana değer gibi geldi, mining yapmam için her hangi bir sosyal medya hesabından bana anlık yardımcı olabilme şansınız varmı

Ve hani bir ekran kartıyla kazım yapmak aman aman da karlı değil ve uğraştırıcı, kişisel pcni kullanmadığın vakit o paraları çıkartıyorsun ama. 24 saat açık kalması gerekiyor.

Ve hani bir ekran kartıyla kazım yapmak aman aman da karlı değil ve uğraştırıcı, kişisel pcni kullanmadığın vakit o paraları çıkartıyorsun ama. 24 saat açık kalması gerekiyor.
açık kalması sisteme zarar vermez ise benim için sorun değil elektrik faturası da gelirden eksiliyor ve elektrik faturasına ramen gelir yapabiliyorum sanırım

bana değer gibi geldi, mining yapmam için her hangi bir sosyal medya hesabından bana anlık yardımcı olabilme şansınız varmı
Mining konusunda benden daha bilgilileri var onlar yardımcı olur.
@baltazar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açık kalması sisteme zarar vermez ise benim için sorun değil elektrik faturası da gelirden eksiliyor ve elektrik faturasına ramen gelir yapabiliyorum sanırım
24 saatte 1.20 kuruş falan elektrik ödüyorsun ama 15 TL kâr ediyorsun.

Aslında mining programını vs kullanmak oldukça basit. Binance den bir hesap açıp oradaki yatırma kodunu kullanıcaksın.

Ve evet, ona rağmen gelir yapabilirsin ama ne kadar tatmin edici olur, tek ekran kartıyla uzun zamanlar kazım yapman gerektiği için bence çokta karlı değil. Sisteme zarar veriyor işte, 5 yıl ömrü olan ekran kartı 3 yıl sonra tükeniyor.

Geri