DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,882
Rampage alabilirsin en azından görerek almak bence en iyisi oluraceri mi ariyim yoksa aldıgım satıcıymı?
Rampage alabilirsin en azından görerek almak bence en iyisi oluraceri mi ariyim yoksa aldıgım satıcıymı?
alan bir çok kişide çıkıyor.Forumdan biri almıştı ondada ışık süzmesi+ölü pikselSorunlu model olduğu satıcı tarafından belirtilmemeiş
yok tabi sorun yaşama ihtimali yüksek alan bir çok kişi yaşıyor çünki.Forumdan biride almıştı ışık süzmesi birde ölü piksel çıktı ondada. Onun dışında bi tanede youtubeden inceleyen adam vardı ondada 3tane sıkışmış piksel çıkmışsende sorunlu diye her keste olucak diye bir şey yok?
Bilmiyorum maalesef.aceri mi ariyim yoksa aldıgım satıcıymı?
Şans işiAllah rızası için şunu önermeyin bana zaten şuan elimde o var imzamdada yazıyor 4adet ölü piksel çıktı iade etcem. lütfen önermeyin daha bana bunu
Site Hepsiburadaalan bir çok kişide çıkıyor.Forumdan biri almıştı ondada ışık süzmesi+ölü piksel
Evet , kaliteli , sağlam 144hz 165hz monitör alınacak ise minimum 1800- 1700 tl bütçe olmalımesela bu modelde
2ms
Hertürlü bunu almak daha mantıklı.
165 hz ve ıps panel.
Aceri araman lazım garanti içinacer şubesıne gıtmeme gerek kalırmı?
1ms ile 2ms arasındaki farkı anlaman için uzaylı olman gerekiyor.
Rampage alınmaz bence 1300-1400tl ye 144hz monitör kaliteli bulmak çok zor ve nadirRampage alabilirsin en azından görerek almak bence en iyisi olur
Sebebi ise ;Rampage alabilirsin en azından görerek almak bence en iyisi olur
-Mprt ve gtg değeri belli değil sadece 1ms diyor gerçekten 1ms mi bilemedim
-pixel yoğunluğu ichinin küçük olmasından dolayı güzel
-8 bit renk derinliği var iyi.
-IPS panel diye yazmış şok ama TN panel yazıyor bazı yerlerde (Tn panel alınmaz bana göre)
-panel markası ve kalitesi nedir bilemedim
-ışık sızması büyük ihtimal var
-ölü pixsel çıkma olasılığının daha çok olduğunu düşünüyorum
-malzeme kalitesi kaliteli değildir diye düşünüyorum
Yani iyi yanları var ama bu iyi yanlarının gerçekten iyi olduğunu bilmiyorum kötü yanları da var demek isterim ki alınmaz 200-300tl daha ekleyip sağlam adam akıllı bir monitör almanızı tavsiye ederim![]()