1400 TL'si olan adam üstüne 100 TL daha koyar diye düşünmüştüm ama sana yaranamayacağız heralde.uğraşırım diyen alsın bazı kişilere sağlam çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
max bütçe 1400 diyorum 1400e yok 1msi. Üslubu senden öğrencek değilim. İmzamda koskoca acer 165hz yazıyor herkes 50kez hala bana bunu öneriyor
Şoka bir kere daha geldi bu monitör. 1300-1500TL arasına alınmamalı bence.o fiyata gelmez 1200-1500 arası gelcek rampage yetkılısıne sordum
Ölü piksel ayıplı mal olduğu için garantiye alınır. O modelin hepsinde ölü pixel olacak diye bir kaide yok. Ha cidden de Rampage'e yönelirsen, paraya yazık ettiğin için bir tebrik de sunarım, problem değil.Allah rızası için şunu önermeyin bana zaten şuan elimde o var imzamdada yazıyor 4adet ölü piksel çıktı iade etcem. lütfen önermeyin daha bana bunu
Rampagenin gerçek 1ms olduğunu sanmıyorum2ms ile 1ms farkını ayırt et ben sana alırım bir monitör daha
en az 5ölü piksel istiyor acer MAX1400 Ne demek?1400 TL'si olan adam üstüne 100 TL daha koyar diye düşünmüştüm ama sana yaranamayacağız heralde.
Ölü piksel çıkabilir , sıfır IPS monitör alıyorsun.
Hem garanti denen şeyi boşuna mı veriyorlar sana ?
rampage alınır mı? dedim uygun fiyattan dolayıÖlü piksel ayıplı mal olduğu için garantiye alınır. O modelin hepsinde ölü pixel olacak diye bir kaide yok. Ha cidden de Rampage'e yönelirsen, paraya yazık ettiğin için bir tebrik de sunarım, problem değil.
Işık sızması IPS'te zaten olan bir şey. Ölü piksel de garanti kapsamına alınan bir sorun.Alanlar sürekli ölü pixel ve ışık sızması sorunu yaşıyor.
Biraz da değilşansmeselesi hocam
En az 5ölü piksel istiyor acer sanırsamIşık sızması IPS'te zaten olan bir şey. Ölü piksel de garanti kapsamına alınan bir sorun.
bide güzel monitör. bu fiyata en iyisi bu dediler diye aldım meğer sorunlu modelmiş keşke konumu anlayan kişiler görseydi almazdımBiraz da değil
Başka birisindede ölü pixel çıkmış
Artar zaten o. 1 adet daha çıkarsa gönderin. Ama bence 4 adet fazla bir değer siz aldığınız yerle bir görüşün.En az 5ölü piksel istiyor acer sanırsam
zaten çoğalırlar.en az 5ölü piksel istiyor acer MAX1400 Ne demek?