Şoka gelecek Rampage RM-344 23.8" 144Hz 1ms alınır mı??

uğraşırım diyen alsın bazı kişilere sağlam çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max bütçe 1400 diyorum 1400e yok 1msi. Üslubu senden öğrencek değilim. İmzamda koskoca acer 165hz yazıyor herkes 50kez hala bana bunu öneriyor
1400 TL'si olan adam üstüne 100 TL daha koyar diye düşünmüştüm ama sana yaranamayacağız heralde.
Ölü piksel çıkabilir , sıfır IPS monitör alıyorsun.
Hem garanti denen şeyi boşuna mı veriyorlar sana ?

Allah rızası için şunu önermeyin bana zaten şuan elimde o var imzamdada yazıyor 4adet ölü piksel çıktı iade etcem. lütfen önermeyin daha bana bunu
Ölü piksel ayıplı mal olduğu için garantiye alınır. O modelin hepsinde ölü pixel olacak diye bir kaide yok. Ha cidden de Rampage'e yönelirsen, paraya yazık ettiğin için bir tebrik de sunarım, problem değil.

1400 TL'si olan adam üstüne 100 TL daha koyar diye düşünmüştüm ama sana yaranamayacağız heralde.
Ölü piksel çıkabilir , sıfır IPS monitör alıyorsun.
Hem garanti denen şeyi boşuna mı veriyorlar sana ?
en az 5ölü piksel istiyor acer MAX1400 Ne demek?
Ölü piksel ayıplı mal olduğu için garantiye alınır. O modelin hepsinde ölü pixel olacak diye bir kaide yok. Ha cidden de Rampage'e yönelirsen, paraya yazık ettiğin için bir tebrik de sunarım, problem değil.
rampage alınır mı? dedim uygun fiyattan dolayı

Işık sızması IPS'te zaten olan bir şey. Ölü piksel de garanti kapsamına alınan bir sorun.
En az 5ölü piksel istiyor acer sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz da değil
Başka birisindede ölü pixel çıkmış
bide güzel monitör. bu fiyata en iyisi bu dediler diye aldım meğer sorunlu modelmiş keşke konumu anlayan kişiler görseydi almazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,508
Üyeler
184,013
Son üye
Knave
Geri