Yardım İnternetimiz çok kötü

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,033
Arkadaşlar şimdi biz en az 4 en fazla 3 yıldır Poyraz wifi diye bir yerden internet alıyorduk son 1-2 ayda internet kopmaları yavaşlamalar oldu modemi söküp takıyordum bekliyorum öyle düzeliyordu ama artık bıktırdı teknik servisten sormak istiyorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz Download 8 mpbs upload 1 mpbs sanırım
1612000160780.png

1612000170984.png
( Buda almam gerekenden fazla veren mpbs ne güzel işte demeyin internet yavaş)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix / Leroxy

Bende kocaelide oturuyorum ttnet kullanıcısıyım. gece kopukluklar oluyor ve aynı sorunu senle yaşıyorum internet kilobayt kilobayt indiriyor mesela.

Arkadaşlar şimdi biz en az 4 en fazla 3 yıldır Poyraz wifi diye bir yerden internet alıyorduk son 1-2 ayda internet kopmaları yavaşlamalar oldu modemi söküp takıyordum bekliyorum öyle düzeliyordu ama artık bıktırdı teknik servisten sormak istiyorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz Download 8 mpbs upload 1 mpbs sanırım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle ( Buda almam gerekenden fazla veren mpbs ne güzel işte demeyin internet yavaş)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix / Leroxy
Anlamadım. Biraz daha açıklar mısın?
Normal internet hızın bu da sana 8 e 1 mi veriyorlar
Yoksa paketin 8e 1 de sana 43 e 3 verdikleri için mi yavas diyorsun?

Anlamadım. Biraz daha açıklar mısın?
Normal internet hızın bu da sana 8 e 1 mi veriyorlar
Yoksa paketin 8e 1 de sana 43 e 3 verdikleri için mi yavas diyorsun?
Normalde 8 e 1 ama internet çok yavaş hız testi yaptığımda 8 e 1 den daha fazla veriyor

Normalde 8 e 1 ama internet çok yavaş hız testi yaptığımda 8 e 1 den daha fazla veriyor
Dostum normalde 8 e 1 ve hız testi yaptıgında kaç veriyor?
Eğer 8 e 1 ve üstünü veriyorsa daha ne istiyorsun onu anlamadım?

Dostum normalde 8 e 1 ve hız testi yaptıgında kaç veriyor?
Eğer 8 e 1 ve üstünü veriyorsa daha ne istiyorsun onu anlamadım?
Kanka sorunda o işte daha ne istiyorsun demeyin bana internet yavaş babam sadece 1 oda uzaklıkta şikayet edip duruyor internet kopuyor diye

Hat değerlerini paylaş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,548
Üyeler
187,851
Son üye
mside5000
Geri