Hdd Değiştirdikten Sonra Format Atamıyorum

lmaiarl

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar herkese. Ben laptobumun hdd’sini değiştirmek zorunda kaldım. Bu yeni taktığım hdd’de win7 var ama açılmıyor. Ben de şuan win8.1 formatı atmaya çalışıyorum(Usb ile). Ama kurulum başlıyor yazısında kalıyor. Hiç ilerlemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    372.4 KB · Hit: 79
ISO dosyasını tekrardan USB'ye yazdırıp bir de öyle dene.

USB bellekte bir sıkıntı olabilir mi? Farklı bir USB belleği deneyin ve mümkünse farklı bir girişe takın.

USB bellekte bir sıkıntı olabilir mi? Farklı bir USB belleği deneyin ve mümkünse farklı bir girişe takın.
Evet denedim az önce farklı bir girişten denedim. Kurulum başladı. Ama %75 veya %99’a gelince hata vermeye başladı. (Hata kodu: 0x80070570). Sorun ram’lerde olabilir diye ram’leri de değiştirdim farklı kombinasyonları denedim ama yine hata veriyor. :(

HDD'de bir sıkıntı olabilir. İkinci el olarak mı aldınız?

Az önce tekrar format atmayı denedim ama bu sefer bütün herşeyi yükledi. Güncelleştirmeler yükleniyor kısmında kaldı. Ve böyle bir hata verdi

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.4 MB · Hit: 73
Uyuşmuyor olabilir . Sistemi yazarmısın ?

"Çalışıyor" satıcının lafı mı yoksa gerekli testleri yapıp S.M.A.R.T durumunu gördükten sonra mı düzgün çalıştığını gördünüz?

Uyuşmuyor olabilir . Sistemi yazarmısın ?
Acer Aspire 6935g
İntel core 2 duo t6400
4gb ram
500gb hdd (yeni taktığım)
Nvidia 9600gt
Win 10 kurmaya çalışıyorum. Daha önce de win 10 kurmuştum çalıştırıyordu.

Yani taktığı pc’de çalışıyordu sorunsuzca
Çalışması, sorunsuz olduğunu göstermez.

Başka bir bilgisayara bu HDD'yi takın ve HD Tune'dan S.M.A.R.T durumuna bakın. Quick Scan kapalı bir şekilde Error Scan yapın ve bir de hız testi yapın.

Elinizde başka bir HDD varsa formatı ona atarak da bu testi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu arada unutmayın, depolama birimleri ikinci el ürünlerin en güvensizlerindendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,359
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri