Telefona sd kart takicam

Slayer109

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,576
Kullandıgım telefon depolamasi 8 gb bunun 4 gb si kendi uygulamalari kalan 4 gb lik alani kullanamiyorum sadece 1 gb sini kullanabiliyorum kullandigim sd kart ile telefon ile uyumlu degil uyunlu bir sd kart taksam sd karti dahili depolama yapabilirmiyim?

Kullandıgım telefon depolamasi 8 gb bunun 4 gb si kendi uygulamalari kalan 4 gb lik alani kullanamiyorum sadece 1 gb sini kullanabiliyorum kullandigim sd kart ile telefon ile uyumlu degil uyunlu bir sd kart taksam sd karti dahili depolama yapabilirmiyim?
evt yapabilirsin uygundur

Yapabilirsin.

evt yapabilirsin uygundur
Peki hocam galaxy grand prime+ icin hangi sd karti almaliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

But
Bütçe ?
256 GB'a kadar desteği var.
Butce degilde min 16 gb olur

Bütçe ?
Hocam uyumlu ama degil mi?

But

16-32gb aralığında sandisk marka alınabilir marka takıntın yoksa hı-level olur amaç yer açmak :D

But

Bence bütçen varsa bu arkadaşın attığı SD kartın
Bütçe ?
128 ya da 256 GB sini al.

But

Uyumluluk sıkıntısı oluyormuymuş SD kartta ?
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum olursa da iade edersiniz.

sd kartı dahili depolama yapabilmek için root ve xposed modülleri gerekiyor diye biliyorum. Zamanında uğraşmıştım o işlerle de şuan nasıldır bilmiyorum. Araştırmak lazım.

sd kartı dahili depolama yapabilmek için root ve xposed modülleri gerekiyor diye biliyorum. Zamanında uğraşmıştım o işlerle de şuan nasıldır bilmiyorum. Araştırmak lazım.
Ben baktigimda sd karti ayarlardan dahili olarak bicimlendir diuorsun ordan yapiliyor

Uyumluluk sıkıntısı oluyormuymuş SD kartta ?
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum olursa da iade edersiniz.
Oluyor bende micro sd ve ya sandisk var ama dahili olarak bicimlendir diyemiyorum

Gerek yok.
Benim takıldığım Martta açılmış hesabınız ve ilk mesajınız bu :D

Geri