İtopya'da RTX 3060 Gözükmeye Başladı

O stoğu nasıl yakalayabilirim dostum onu soruyorum alamazsam uzun bri süre stok gelmez diye düşünüyorum 😕
Nasıl yani hocam anlamadim
Dostum biliyorum param var ona tutuyorum zaten parayı ama çıktığı gibi hızlıca stok tükenmeden nasıl alabilirim bildirimdir vs açma şansım var mı itopyada açtım ama itopyaya her girdiğimde sitede hesabıma tkerar girmem gerekiyor ayarlayamamislar ☹️
İşte dusmeyecegi için stok kalır mı bilmiyorum 😕
sürekli forumda aktif ol muhtemelen satışa açıldığı dakika konu açılır. zaten satışa açılmadan önce abdullah abi video çeker muhtemelen

Pusuya yat, stoklara geldiği gibi siparişi ver derim. Fiyatın inmesini vesaire beklersen işler yolunda gitmeyebilir.
Amacım o değil zaten dostum çıktığı gibi alacağım ama benim gibi alacak çok insan olacak eminim nasıl bir anda alabilirim mesela şöyle bir şey olabilir mi şu saatre çıkacak şu gün içerisinde çıkacak derlerse direk pusuya yatarım zaten ama nasıl yapabilirim bilmiyorum

5000 liraya çıkarsa şaşırmam. Nasıl olsa her türlü saniyeler içinde bitecek
sürekli forumda aktif ol muhtemelen satışa açıldığı dakika konu açılır. zaten satışa açılmadan önce abdullah abi video çeker muhtemelen
Ben de 5k ya çıkacağını sanmam
Forumda aktifim zaten dostum olabildiğince ama stok ne kadar olur ki benim gibi pusuda yatan eminim bir sürü kişi olur.

O stoğu nasıl yakalayabilirim dostum onu soruyorum alamazsam uzun bri süre stok gelmez diye düşünüyorum 😕
Nasıl yani hocam anlamadim
Dostum biliyorum param var ona tutuyorum zaten parayı ama çıktığı gibi hızlıca stok tükenmeden nasıl alabilirim bildirimdir vs açma şansım var mı itopyada açtım ama itopyaya her girdiğimde sitede hesabıma tkerar girmem gerekiyor ayarlayamamislar ☹️
İşte dusmeyecegi için stok kalır mı bilmiyorum 😕
Hocam açığa satış söyle şimdi siz etheriumu olan adamlardan etherium ödünç alıyorsun sonra 50 lirayken piyasadan satıyorsun sonra 30 lira olunca adamdan 2 etherium aldıysan 2 etherium alıyorsun 30 dolardan tanesine 20 dolar karın oluyo fakat yükselirse zarar edebilirsin ve etheriumu adamdan alırken adama belli bir faiz ödersin ama çok duscek diyorsan kendince yap ama bana güvenme kendine guveniyorsan

5000TL bile olsa alırım şuan dostum 3700'e çıkacağını sanmıyorum ben kendi ekran kartımı 5700TL'ye sattım işlemciyi 1300TL'ye elimde 7k var ona bekletiyorum
Ekran kartı ve işlemci neydi?

Hocam açığa satış söyle şimdi siz etheriumu olan adamlardan etherium ödünç alıyorsun sonra 50 lirayken piyasadan satıyorsun sonra 30 lira olunca adamdan 2 etherium aldıysan 2 etherium alıyorsun 30 dolardan tanesine 20 dolar karın oluyo fakat yükselirse zarar edebilirsin ve etheriumu adamdan alırken adama belli bir faiz ödersin ama çok duscek diyorsan kendince yap ama bana güvenme kendine guveniyorsan
Sonra da işte o aldığın 2 etherium ve faiz parasını adama geri verince geri kalan para senin karın oluyor ama gamestoptaki gibi yükselirse aşırı zarar edersin

Hocam hiç o topa girmeyeyim 😄

İşte bu bee inş 3 fanlı model 3600 TL veya daha ucuz olur.

Amacım o değil zaten dostum çıktığı gibi alacağım ama benim gibi alacak çok insan olacak eminim nasıl bir anda alabilirim mesela şöyle bir şey olabilir mi şu saatre çıkacak şu gün içerisinde çıkacak derlerse direk pusuya yatarım zaten ama nasıl yapabilirim bilmiyorum
Onun için habire siteyi ziyaret etmen gerekir. Ya da İtopya'yı arayıp stoklarının ne zaman geleceğini sorabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,352
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri