dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,627
- İsim
- Ekmeleddin armut
- İlgilendiği Kategoriler
- Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Merhaba bugün sizlere 1 yıllık geforce now deneyimimi aktaracağım. GFN'i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve oynadığım sürenin 99% u free edition 1%'i ise 10 saatlık founders edition deneyimim
Gecikme(Latency,Ping):
geforce now'ın gecikmesi diğer cloud gaming servislerine göre gayet iyi genel olarak 35'e 6 mbps internet kullandım ve en iyi sunucu olan central 3'e 40 60 pingden fazlasını görmedim. bu ping AAA oyunlarda neredeyse hiç gözünüze çarpmıyor ama online oyunlarda ne yazıkki hissediliyor
Görüntü(Resolution):
görüntü kısmında ne yazıkkı çok sorun yaşadım benim monitörüm 1366x768 olduğu için o çözünürlükte oynuyordum ve internetim 35 mbps idi ama internet çok dalgalandığı için bende internet hızımdan çok alt bir seviye olan 25 mbps'ye çektim ama halen bazen anlık pingler ve görüntü bozulmalar yaşanabiliyor ve bu sizin deneyiminizi kötü etkiliyebiliyor
-----------------------------------------------------------------Spoilerda bir sorun var o yüzden böyle yapıyorum-------------------------------------------------------------------------------------------------
English:in resolution i got lots of problems beacuse my internet connection is very unstable there is always wawing on it and i can't when i try to set internet speed 30 or 32-33 then i set my internet speed 25 mbps and it worked now i just sometimes experience this bad resolution problems but if you have unstable internet connection you probably have resolution issues and ping problems and it makes your experience bad
-----------------------------------------------------------------İ got some spoiler issues and i decide to make it like that-----------------------------------------------------------------------------------------
Ses(Sound): ses kısmında çok problem yaşamadım ama internetiniz düşünce sesde bozulamalar meydana gelebiliyor
İyi yanları (Good Things)
-Sistem gereksinimleri-System Requirements
-120 hz desteği- 120 HZ output
-Nvidia kayıt cihazı-Nvidia recording tool
-Telefon ve tarayıcı desteği - phone and browser support
Kötü yanları (Bad Things)
-Gecikme - Ping
-Görüntüde bozulma - Resolution issues
-Sesde bozulma - Sound issues
-bazen frame droplar - sometimes frame drops
İncelememin burda sonuna gelmiş bulunmaktayız okuduğunuz için teşekkür ederim.
---------------------------------------------------------------------------------------------
The topic is finishing there thanks for reading see you soon.
Hi today i am gonna talk you with my Nvidia GFN experience. I am using GFN for like a year and i used it 99% free and 1% founders
Gecikme(Latency,Ping):
geforce now'ın gecikmesi diğer cloud gaming servislerine göre gayet iyi genel olarak 35'e 6 mbps internet kullandım ve en iyi sunucu olan central 3'e 40 60 pingden fazlasını görmedim. bu ping AAA oyunlarda neredeyse hiç gözünüze çarpmıyor ama online oyunlarda ne yazıkki hissediliyor
Geforce now have great latency than the other cloud gaming services in turkey there is just 40-50 ping. you can't fell it when you playing like AAA story game but if you'r playing online game you can feel it easly
Görüntü(Resolution):
görüntü kısmında ne yazıkkı çok sorun yaşadım benim monitörüm 1366x768 olduğu için o çözünürlükte oynuyordum ve internetim 35 mbps idi ama internet çok dalgalandığı için bende internet hızımdan çok alt bir seviye olan 25 mbps'ye çektim ama halen bazen anlık pingler ve görüntü bozulmalar yaşanabiliyor ve bu sizin deneyiminizi kötü etkiliyebiliyor
-----------------------------------------------------------------Spoilerda bir sorun var o yüzden böyle yapıyorum-------------------------------------------------------------------------------------------------
English:in resolution i got lots of problems beacuse my internet connection is very unstable there is always wawing on it and i can't when i try to set internet speed 30 or 32-33 then i set my internet speed 25 mbps and it worked now i just sometimes experience this bad resolution problems but if you have unstable internet connection you probably have resolution issues and ping problems and it makes your experience bad
-----------------------------------------------------------------İ got some spoiler issues and i decide to make it like that-----------------------------------------------------------------------------------------
Ses(Sound): ses kısmında çok problem yaşamadım ama internetiniz düşünce sesde bozulamalar meydana gelebiliyor
İyi yanları (Good Things)
-Sistem gereksinimleri-System Requirements
-120 hz desteği- 120 HZ output
-Nvidia kayıt cihazı-Nvidia recording tool
-Telefon ve tarayıcı desteği - phone and browser support
Kötü yanları (Bad Things)
-Gecikme - Ping
-Görüntüde bozulma - Resolution issues
-Sesde bozulma - Sound issues
-bazen frame droplar - sometimes frame drops
İncelememin burda sonuna gelmiş bulunmaktayız okuduğunuz için teşekkür ederim.
---------------------------------------------------------------------------------------------
The topic is finishing there thanks for reading see you soon.