GeIL Evo Spear Ramlar Sizce Kaliteli mi?

Ballistix daha iyi.

Kaliteli mi ramlar çip falan diyordunuz nasıl bu ramlar fiyata bakmayın ramlar nasıl onu soruyorum
Crucial Ballistix CL15 8x2 16gb ram alırsın 700 lira civarına

Sizin önerdiğinizi sormuyorum benim konudaki ramlar mı kaliteli
Markayı çok bilmiyorum ve önerende görmedim 500-550 liraya felan almıyorsanız paranızı harcamayın CL15 Bilinen Ve Daha Performanslı ramler var iken

Markayı çok bilmiyorum ve önerende görmedim 500-550 liraya felan almıyorsanız paranızı harcamayın CL15 Bilinen Ve Daha Performanslı ramler var iken
Çok pahalı ama sistemde bi bu marka var almayacam sistemi büyük ihtimalle bulamadım bi istediğim sistemi stoklar bitecek zamanı buldu

Çok pahalı ama sistemde bi bu marka var almayacam sistemi büyük ihtimalle bulamadım bi istediğim sistemi stoklar bitecek zamanı buldu
Bütçenizi belirtip konu açarsanız bütçenize göre en iyi şekilde yardımcı oluruz forum olarak.

Her türden açtım konu spama girecek ceza yiyecem artık
Tek bir konu altında açın toplama bilgisayar üzerinden yardımcı olunur tek tek sistem almak mantıklı değil şu günlerde.

Tek bir konu altında açın toplama bilgisayar üzerinden yardımcı olunur tek tek sistem almak mantıklı değil şu günlerde.
Tek tek toplayınca gerçekten daha kaarlı oluyor denedim ama tek tek alırsam hiç montaj yapmadım hayatımda kırarsam falan diye korkuyorum bide bi sorun çıkarsa napacağımı bilmiyorum

Tek tek toplayınca gerçekten daha kaarlı oluyor denedim ama tek tek alırsam hiç montaj yapmadım hayatımda kırarsam falan diye korkuyorum bide bi sorun çıkarsa napacağımı bilmiyorum
Arkadaş çevrenizde konuya hakim birisi yoksa hazır sistem alın zaten daha hesaplı olacaktır tek tek alırken daha karlı olması için aylar içinde indirim kovalamanız lazım sakın gidip mahalle bilgisayarcısı tarzı yerlere güvenmeyin bu konularda kablolama yapmayı bile doğru düzgün bilmiyor çoğu

Geri