Windows 10 Pro Oem Key

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
W10 Pro Oem key almayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz güvenilir bir site var mıdır acaba?

Daha bugün buradan aldım 10dk sonra key geldi. Şuan sorunsuz çalışıyor.

Allah razı olsun hacım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada sistemimiz neredeyse aynı :D

Allah razı olsun hacım

Hocam bu arada OEM keyler Formattan sonra gidiyor mu yoksa aynı anahtarı kullanabiliyor muyuz?

Merhaba sevgili dostlarım,
W10 Pro Oem key almayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz güvenilir bir site var mıdır acaba?
sakın alma aldıysan da kullanma bırak paran boşa gitsin aynı kullanıcıdan aldım kendi ayarlarını yapamıyorsun adamların verdiği gibi kalıyor bir saattir windows defender açmaya çalışıyorum olmuyor

Allah razı olsun hacım

Hocam bu arada OEM keyler Formattan sonra gidiyor mu yoksa aynı anahtarı kullanabiliyor muyuz?
formatta sıfırlanır ama lisansı etkinleştirebilirsin tekrar yazarak 1-2 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım ama numaraları kaybetme

sakın alma aldıysan da kullanma bırak paran boşa gitsin aynı kullanıcıdan aldım kendi ayarlarını yapamıyorsun adamların verdiği gibi kalıyor bir saattir windows defender açmaya çalışıyorum olmuyor
Hadi ya bende sistem gelince ordan almayı düşünüyordum. Herkes mi yaşıyor acaba bunu

Bende kullanıyorum ama şuana kadar bir sorun çıkmadı

Hocam bende o sıkıntı olmadı ama şuan mis gibi çalışıyor

formatta sıfırlanır ama lisansı etkinleştirebilirsin tekrar yazarak 1-2 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım ama numaraları kaybetme
E mail olarak geldi kaybolacağını düşünmüyorum :D

Hocam bende o sıkıntı olmadı ama şuan mis gibi çalışıyor

E mail olarak geldi kaybolacağını düşünmüyorum :D
Hayırlı olsun hocam fakat artık 3.parti uygulama indirmeden bile cmd üzerinden bedava etkinleştirebiliyorsunuz.

Hayırlı olsun hocam fakat artık 3.parti uygulama indirmeden bile cmd üzerinden bedava etkinleştirebiliyorsunuz.
Herhangi bir sorun çıkartıyor mu?
Güvenlik güncellemesi alıyor mu?
Game Pass kullanılabiliyor mu?

artık parayı verdik bunu kullanmak düşer :D ve O nasıl yapılıyor hocam video falan var mıdır?

Herhangi bir sorun çıkartıyor mu?
Güvenlik güncellemesi alıyor mu?
Game Pass kullanılabiliyor mu?
Sorun çıkartmıyor, güvenlik güncellemesi alıyor daha dün yaptım. Game Pass'a nereden bakacağım?

Geri