Windows 10 Pro Oem Key

Sorun çıkartmıyor, güvenlik güncellemesi alıyor daha dün yaptım. Game Pass'a nereden bakacağım?
Mağaza'dan almak lazım game pass'i. Acaba anahtar'ın patlama ihtimali var mı?

Mağaza'dan almak lazım game pass'i. Acaba anahtar'ın patlama ihtimali var mı?
Hayır. Patlarsa yine yapabiliyorsun zaten. Yeni PC aldım windowsu bu şekilde etkinleştirdim bundan önceki laptopta da aynı şekilde yapmıştım. 2-3 senedir sıkıntısız çalışıyor laptop, anahtara bir şey olmadı.

Hocam bende o sıkıntı olmadı ama şuan mis gibi çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E mail olarak geldi kaybolacağını düşünmüyorum :D
bazen e posta uygulamaları aylık olarak çöp kutusuna falan taşıyor güvenli bir yere yedeklemekte fazyda var ama tercih sizin tabi

Hayır. Patlarsa yine yapabiliyorsun zaten. Yeni PC aldım windowsu bu şekilde etkinleştirdim bundan önceki laptopta da aynı şekilde yapmıştım. 2-3 senedir sıkıntısız çalışıyor laptop, anahtara bir şey olmadı.
Neden böyle bir yöntem var ki?

bazen e posta uygulamaları aylık olarak çöp kutusuna falan taşıyor güvenli bir yere yedeklemekte fazyda var ama tercih sizin tabi
İhtarınız için teşekkür ederim en iyisi ben onu bir yere kaydedeyim kendimi sağlama alayım

Neden böyle bir yöntem var ki?
Neden olmasın? Kaynağı bilinmeyen, bazı kişilerin çalıntı bazı kişilerin güvenilir dediği OEM keylere para vermektense windowsun kendi kontrol panelinden para vermeden sorunsuzca kullanabiliyorsunuz.

Neden olmasın? Kaynağı bilinmeyen, bazı kişilerin çalıntı bazı kişilerin güvenilir dediği OEM keylere para vermektense windowsun kendi kontrol panelinden para vermeden sorunsuzca kullanabiliyorsunuz.
Hocam konuyla alakasız ama kasamız aynı acaba kasadaki fan hızlarını nereden kontrol edebilirim bilginiz var mıdır?

Hocam konuyla alakasız ama kasamız aynı acaba kasadaki fan hızlarını nereden kontrol edebilirim bilginiz var mıdır?
Aİ Suite kullanıyorum ben zaten Asus uygulaması ve driver olarak ekran kartıyla birlikte geldi.

Aİ Suite kullanıyorum ben zaten Asus uygulaması ve driver olarak ekran kartıyla birlikte geldi.
Hocam MSI için ona benzer bir program var mıdır? yada sizin kullandığınız programı kullansam sorun olur mu?

Anakart marka ve model Gigabyte B450M S2H

Hocam MSI için ona benzer bir program var mıdır? yada sizin kullandığınız programı kullansam sorun olur mu?
Bilmiyorum hocam deneyin görün çalışır bence.

Bilgim yok ama indirmek için 6 TL vermeniz lazım.
Uygun keyi nereden bulucağız?
Windows Store yerine kendi internet sitesinden indirdim 500 mb yer kaplıyor. Sorunsuz çalıştı. Tek yapmam gereken şuan para vermek. İleride belki alırım. İlk ay 5 TL diğer aylar 15 TL mi? Makul görünüyor.

Geri