itopya sistem kurulum

Reaksiyon skoru
7
itopyadan hazır bir sistem aldım, bu sistemi göndermeden önce bios güncellemesini, win10 kurulumunu yapıp da mı gönderiyorlar bilgisi olan var mı?

Eğer satın alırken driver kurulum istediysen ek olarak 50 tl veriyorsun istersen o zaman yapıyorlar eğer istemediysen hiçbir şey yapmadan yolluyorlar bios bile güncellemiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Win 10 kurulu geliyor ancak anakart bios, ekran kartı driver vs guncellenmiyor kanki
Eskidendi o knk artık yok

Eğer satın alırken driver kurulum istediysen ek olarak 50 TL veriyorsun istersen o zaman yapıyorlar eğer istemediysen hiçbir şey yapmadan yolluyorlar bios bile güncellemiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskidendi o knk artık yok
Knk ben DA sistem aldım öyle gönderdiler

itopyadan hazır bir sistem aldım, bu sistemi göndermeden önce bios güncellemesini, win10 kurulumunu yapıp da mı gönderiyorlar bilgisi olan var mı?
ince hesapta kurulu geliyor ama itopya bilmiyorum bir flash belleğe iso dosyasını kurarak halledebilirsin çok basit hem öğrenmiş olurusn

ince hesapta kurulu geliyor ama itopya bilmiyorum bir flash belleğe iso dosyasını kurarak halledebilirsin çok basit hem öğrenmiş olurusn
hacım biliyorum, ama uğraşmak istemiyorum sınavların zamanı yakında bitecek vakit kaybetmek istemiyorum

dostum kasayı bugün sipariş verdiysen eğer 15 mayıs civarı kargolarlar bilgin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri