Çözüldü✓ Gigabyte B450M DS3H V2 anakarta dahili wifi ve bluetooth takilabilir mi?

Reaksiyon skoru
102
Merhaba arkadaslar,

konu basligindan da anlasildigi gibi, Gigabyte B450M DS3H V2 anakarta dahili wifi ve bluetooth takilabilir mi?
Harici olarak wifi ve bluetooth adaptörler oldugunu biliyorum, ama ben dahili olarak anakart üzerine baglamak istiyorum.

Bu anakart üzerinde mümkün müdür?

AX210 alabilirsiniz AliExpress'ten.

BT desteği olması lazım anakartta. Ne de olsa güncel bir anakart. Fakat sanırım anakart üstünde ethernet kartı portu yok galiba. Ya da ben göremedim. Olsun USB ile de bağlanan adaptörler var. Fakat tavsiyem ya iyi bir adaptör alın ya da mümkünse odanıza kablo çekin. Bana kalsa en sağlıklısı kablo.

BT desteği olması lazım anakartta. Ne de olsa güncel bir anakart. Fakat sanırım anakart üstünde ethernet kartı portu yok galiba. Ya da ben göremedim. Olsun USB ile de bağlanan adaptörler var. Fakat tavsiyem ya iyi bir adaptör alın ya da mümkünse odanıza kablo çekin. Bana kalsa en sağlıklısı kablo.
Asil önemli olan bluetooth benim icin zaten. Wifi pek önemli degil, kabloyla bagliyim zaman, ama lazim olur belki diye onu da ekleyim dedim. Ama bluetooth olsa iyi olur, bluetooth kulaklik veya hoparlör baglamak icin.

Asil önemli olan bluetooth benim icin zaten. Wifi pek önemli degil, kabloyla bagliyim zaman, ama lazim olur belki diye onu da ekleyim dedim. Ama bluetooth olsa iyi olur, bluetooth kulaklik veya hoparlör baglamak icin.
ben aliexpresten 77 tl lik kupon dağıttığı zaman aldım bir tane usb adaptor ve bluteethot güzel. hem 600 mbs 2.4/5 ghz wifi ve 4.2 bluetooth desteği var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aliexpresten 77 TL lik kupon dağıttığı zaman aldım bir tane usb adaptor ve bluteethot güzel. hem 600 mbs 2.4/5 ghz wifi ve 4.2 bluetooth desteği var
14 günde çoruma geldi ve 9 tl vergi ödedim

Sanirim dahili olarak baglayamiyorum ikisini de. Arastiriyorum ama bununla ilgili bir sey bulamadim.

Bu cihazı dahili olarak kullanmanda bir sakınca yok hocam.

Link

Bu cihazı dahili olarak kullanmanda bir sakınca yok hocam.

Link
Evet, bunu gördüm, ama anakart üzerinde nereye baglayacagimi bulamadim :unsure:

gbb450m.ds3h-v2.png

Evet, bunu gördüm, ama anakart üzerinde nereye baglayacagimi bulamadim :unsure:

Alıntıyı görüntüle
İstersen işaretleyebilirim fakat, şöyle anlatayım ekran kartlarının takıldığı pci express yuvalarını biliyorsan solda 2 tane uzun ve bu ikisi arasında 1 kısa slot var. İşte o kısa slota takabilirsiniz hatta yakınlaştırırsan pciex1 yazıyor. Fakat bazı ekran kartları büyük olduğundan o alanın uygunluğunu kontrol etmende fayda var.

İstersen işaretleyebilirim fakat, şöyle anlatayım ekran kartlarının takıldığı pci express yuvalarını biliyorsan solda 2 tane uzun ve bu ikisi arasında 1 kısa slot var. İşte o kısa slota takabilirsiniz hatta yakınlaştırırsan pciex1 yazıyor. Fakat bazı ekran kartları büyük olduğundan o alanın uygunluğunu kontrol etmende fayda var.
Buldum, buraya baglayabilecegimi bilmiyorum, tesekkür ederim :)
Ekran karti kullanmiyorum zaten simdilik, apu sistem :)

Buldum, buraya baglayabilecegimi bilmiyorum, tesekkür ederim :)
Ekran karti kullanmiyorum zaten simdilik, apu sistem :)
Ne demek rica ederim, normalde sadece wi-fi adaptörlerine bakarsan daha ucuz ama sen BT olmasını da istediğin için bu linki bıraktım. Ürünleri incelerken bunu göz önünde bulundurmalısın.

Geri