- Reaksiyon skoru
- 3
arkadaşlar gta 4 oynarken farkettim ekran kartım geforce 610m 2gb fakat oyunda 512 mb olarak görünüyor ne yapmalıyım?
crack :[Orjinal mi?? Orjinalse nereden indirdin.??
sorun değil fakat sorun ekran kartında değil benim ekran kartımın sadece 4 de 1 ini görüyor yoksa bu ekran kartı ile gta 5 de 40 - 50 fps alıyorumHocam paylaşılan görüntü bilmem nesi yoksa gt 610m 2 gb olsada bişeye yaramaz çok düşük bir gpu yani ekran kartı o 2 gb ı kullanamaz olsa bile ki zaten normalde 512 mb siz paylaşılan bilmem ne işte ona bakmışsınızdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabi yanıla bilirim kusura bakmayın yanlış bişey dediysem.
Normalde korsana karşıyım ama bunu bir deneyin.crack :[
Sorun çözüldü mü??sorun değil fakat sorun ekran kartında değil benim ekran kartımın sadece 4 de 1 ini görüyor yoksa bu ekran kartı ile gta 5 de 40 - 50 fps alıyorum
oyunun klasöründe zaten commandline adlı bir dosya var içindede "-rglLanguage=en-US" yazıyor ne yapmalıyımNormalde korsana karşıyım ama bunu bir deneyin.
Oyunun dosya konumuna commandline(.txt) adlı bir dosya oluşturun. İçine "-availablevidmem 2048" (Tırnaklar hariç) yazın.
(Eğer sorun geçerse lütfen en iyi seçin. Rapor et tuşuna basıp en iyi seçebilirsiniz)
Sorun çözüldü mü??
Üstteki kodu oraya yapıştırın.oyunun klasöründe zaten commandline adlı bir dosya var içindede "-rglLanguage=en-US" yazıyor ne yapmalıyım
Ne alaka ??MSİ Afterburner yükleyip bakın.
yüklü zaten oradada 400 mb fln kullandığını gösteriyorMSİ Afterburner yükleyip bakın.
MSİ After burnerden GERÇEK kullanım düzeyini öğrenebilir.Üstteki kodu oraya yapıştırın.
Ne alaka ??
işe yaradı çok çok teşekkürler rapor ettim :]Normalde korsana karşıyım ama bunu bir deneyin.
Oyunun dosya konumuna commandline(.txt) adlı bir dosya oluşturun. İçine "-availablevidmem 2048" (Tırnaklar hariç) yazın.
(Eğer sorun geçerse lütfen en iyi seçin. Rapor et tuşuna basıp en iyi seçebilirsiniz)
Sorun çözüldü mü??
Arkadaşın sorunu dediğinle ALAKASIZ. Oyunun optimizasyonu ile ilgili. Her şeye böyle yorum yapmasanız keşke...MSİ After burnerden GERÇEK kullanım düzeyini öğrenebilir.