gta 4 512 mb sorunu !

Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar gta 4 oynarken farkettim ekran kartım geforce 610m 2gb fakat oyunda 512 mb olarak görünüyor ne yapmalıyım?

Orjinal mi?? Orjinalse nereden indirdin.??

Hocam paylaşılan görüntü bilmem nesi yoksa gt 610m 2 gb olsada bişeye yaramaz çok düşük bir gpu yani ekran kartı o 2 gb ı kullanamaz olsa bile ki zaten normalde 512 mb siz paylaşılan bilmem ne işte ona bakmışsınızdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi yanıla bilirim kusura bakmayın yanlış bişey dediysem.

• Üzgün
Reaksiyonlar: PROZ
Orjinal mi?? Orjinalse nereden indirdin.??
crack :[

Hocam paylaşılan görüntü bilmem nesi yoksa gt 610m 2 gb olsada bişeye yaramaz çok düşük bir gpu yani ekran kartı o 2 gb ı kullanamaz olsa bile ki zaten normalde 512 mb siz paylaşılan bilmem ne işte ona bakmışsınızdır.

Tabi yanıla bilirim kusura bakmayın yanlış bişey dediysem.
sorun değil fakat sorun ekran kartında değil benim ekran kartımın sadece 4 de 1 ini görüyor yoksa bu ekran kartı ile gta 5 de 40 - 50 fps alıyorum

Normalde korsana karşıyım ama bunu bir deneyin.
Oyunun dosya konumuna commandline(.txt) adlı bir dosya oluşturun. İçine "-availablevidmem 2048" (Tırnaklar hariç) yazın.
(Eğer sorun geçerse lütfen en iyi seçin. Rapor et tuşuna basıp en iyi seçebilirsiniz)

sorun değil fakat sorun ekran kartında değil benim ekran kartımın sadece 4 de 1 ini görüyor yoksa bu ekran kartı ile gta 5 de 40 - 50 fps alıyorum
Sorun çözüldü mü??

Oyunun dosya konumuna commandline(.txt) adlı bir dosya oluşturun. İçine "-availablevidmem 2048" (Tırnaklar hariç) yazın.
(Eğer sorun geçerse lütfen en iyi seçin. Rapor et tuşuna basıp en iyi seçebilirsiniz)

Sorun çözüldü mü??
oyunun klasöründe zaten commandline adlı bir dosya var içindede "-rglLanguage=en-US" yazıyor ne yapmalıyım

MSİ Afterburner yükleyip bakın.

Sorun çözüldü mü??
işe yaradı çok çok teşekkürler rapor ettim :]

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,664
Üyeler
186,925
Son üye
diorr