250TL'ye kadar Oyun için klavye tavsiyesi

Anlayamıyor musun birader? Başlıkta belirtmişim 250TL'ye kadar mekanik olmayacağını. Sana mı soracam hayırdır? G203 Klavyeside 350TL'de tercih edilen bir klavye emin ol.
G203 bir klavye değil arkadaşım.

Son düzenleme:
Yanlış yazınca cahil olmuyor, yukarıda belirtmişim neyin ne olduğunu zaten. Laf sokacam diye açık arama. O cahil lafınıda yediririm sana.
Sen git G213 al 2 ay sonra basmama sorununda buraya yazma.

Son düzenleme:
G203 gayette o fiyatlardaki mouselara taş çıkartıyor. Zaten yurtdışı fiyatı 40 dolara yakın. 350TL civarı bir mouse. Önceki sürümünde daha iyi olmasına rağmen, önceki sürümü 300TL civarındaydı. Türkiye'de ucuza satılıyor. Rakibi Rival 300. Araştırabilirsin.
G213 klavyeye gelirsek, mekanik olmayan normal klavyelerden çok daha üstün ve ciddi manada malzeme kalitesi yüksek bir klavye.
Gelmişsin bana 250TL'ye mekanik klavye öneriyorsun, özellikle mekanik olmasın dediğim halde. 250TL'ye mekanik klavye ne olur biliyor musun sen?
Malzeme kalitesi mi yüksek :D bildiğin ABS Plastik öyle üst düzey bir kalitesi yok gayet ideal

G213 10 aydır kullanıyorum 10 numara klavye. Hadi şimdi şurdan yürü git şimdi. Sen 250TL'ye rampage klavye al, eline versinler 2 ay sonra. Cahil olan sensin velet.
Aylardır Hydra R6 kullanıyordum kardeşime verip Blackwidow'a geçtim ve hiç bir sorunu yoktu, sadece sende olmadı diye o sorun ortadan kalkmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,674
Üyeler
192,765
Son üye
fratikcavanari
Geri